Primera Lancée wordt Primera Oud-Rijswijk

Partnerbijdrage
De Primera in Oud-Rijswijk verandert van eigenaren.
De Primera in Oud-Rijswijk verandert van eigenaren. (Foto: MRL)

De Primera in Oud-Rijswijk wordt per 15 november overgedragen aan twee nieuwe ondernemers. Dat maken de huidige eigenaren, Mirjam en Rien Lancée bekend.

“Na 35 jaar met veel plezier achter de toonbank te hebben gestaan is voor ons de tijd aangebroken dat wij het wat rustiger aan gaan doen en onze winkel op 15 november a.s. overdragen aan twee jonge enthousiaste nieuwe ondernemers die zelf ook in Oud-Rijswijk wonen.

Afscheid nemen van de winkel betekent voor ons ook afscheid nemen van al onze trouwe klanten, waarvan wij met velen in al die jaren een bijzondere band hebben opgebouwd. Wat zullen wij jullie fijne gesprekken gaan missen, wat hebben we samen veel lief en leed gedeeld. Wij willen ook iedereen bedanken voor het vertrouwen wat jullie al die jaren in ons hadden.

Wij wensen al onze klanten het allerbeste en wij zullen elkaar zeker nog wel tegenkomen, want wij blijven in het mooie Oud-Rijswijk wonen.

De winkel zal doorgaan onder de nieuwe naam Primera Oud-Rijswijk, met nieuwe eigenaren in wie wij het volste vertrouwen hebben.”

Een lieve groet, Mirjam en Rien Lancée