Kleurplatenwedstrijd Oud Rijswijk: doe mee en krijg een verrassing!

Partnerbijdrage
Max Leenders en zijn team.
Max Leenders en zijn team. (Foto: Robert Heijdemann)

Ruim een halfjaar geleden opende Max Leenders het kantoor Van Daal Leenders Makelaardij aan de Herenstraat 75a. De locatie in Oud Rijswijk is niet toevallig gekozen: “Ik kom hier graag. Zeker op de zaterdagmarkt”, aldus de Rijswijker. Als ondernemer denkt hij graag mee over mogelijkheden om het winkelcentrum nog aantrekkelijker te maken: vooral door activiteiten te organiseren.

Max Leenders: “Toen deze mooie locatie hier in het hart van het winkelcentrum beschikbaar kwam, hoefde ik niet lang na te denken.” Na een flinke verbouwing ging zijn makelaarskantoor open op 1 mei. In de periode daarna wisten veel Rijswijkers hem direct te vinden. Bovendien leerde Leenders veel andere lokale ondernemers kennen.

Van Daal Leenders Makelaars is een jong en modern makelaarskantoor. “Met 100% inzet maken wij het hoogst haalbare waar voor onze cliënten. Hun droomhuis aankopen, het meeste uit een verkoop halen.” Een goede makelaar is onmisbaar voor wie zich op de woningmarkt begeeft. Max: “Het gaat om grote bedragen. Dat vraagt niet alleen kennis van zaken, maar ook zorgvuldigheid”. 

Ontzorgen

“Wij kennen de markt en weten wat er allemaal bij komt kijken. Met onze kennis ‘ontzorgen’ wij onze cliënten. Zij geven aan wat hun wensen zijn; wij regelen de rest. Geen cliënt is hetzelfde. Wij bieden hulp op maat. Of het nu om een spoedtaxatie gaat die binnen 48 uur beschikbaar moet zijn, of de verkoop van een monument.”

Halloween

Voor Leenders is er geen mooiere locatie denkbaar om clienten te ontvangen dan in de Herenstraat. Kers op de taart in het winkelcentrum zijn de vele activiteiten die er plaatsvinden. Leenders maakte het Halloweenfeest laatst mee, met een speurtocht voor gezinnen. “Op zo’n moment zie je de mogelijkheden van het oude centrum.” Als het aan hem ligt komen er meer activiteiten: “Ik kijk al uit naar het Dickensfeest in december.”


Oud Rijswijk is ook in deze tijd van het jaar een sfeervolle plek om te winkelen. - Archief/RH

Kleurplaat

Leenders wil ook zelf een steentje bijdragen. Om die reden organiseert de makelaar - die als kind al gek was op kleurplaten - een eigen kleurplatenwedstrijd. “Een Rijswijkse illustrator heeft een leuke kleurplaat gemaakt, die nu in Groot Rijswijk is afgedrukt.” Wie meer kleurplaten nodig heeft, kan even binnenlopen in de Herenstraat 75a. Of print de kleurplaat hieronder. De makelaardij is ook op zaterdag open, van 10.00 tot 15.00 uur. Inleveren van de kleurplaat kan tot en met donderdag 1 december. Alle deelnemende kinderen krijgen een verrassing. Op vrijdag 2 december ontvangen de winnaars bericht. Op zaterdag 3 december is de prijsuitreiking.

Alle deelnemende kinderen krijgen een verrassing.