Max Leenders en zijn team.
Max Leenders en zijn team. (Foto: Robert Heijdemann)

Kleurplatenwedstrijd Oud Rijswijk: doe mee en krijg een verrassing!

Partnerbijdrage

Ruim een halfjaar geleden opende Max Leenders het kantoor Van Daal Leenders Makelaardij aan de Herenstraat 75a. De locatie in Oud Rijswijk is niet toevallig gekozen: “Ik kom hier graag. Zeker op de zaterdagmarkt”, aldus de Rijswijker. Als ondernemer denkt hij graag mee over mogelijkheden om het winkelcentrum nog aantrekkelijker te maken: vooral door activiteiten te organiseren.

Max Leenders: “Toen deze mooie locatie hier in het hart van het winkelcentrum beschikbaar kwam, hoefde ik niet lang na te denken.” Na een flinke verbouwing ging zijn makelaarskantoor open op 1 mei. In de periode daarna wisten veel Rijswijkers hem direct te vinden. Bovendien leerde Leenders veel andere lokale ondernemers kennen.

Van Daal Leenders Makelaars is een jong en modern makelaarskantoor. “Met 100% inzet maken wij het hoogst haalbare waar voor onze cliënten. Hun droomhuis aankopen, het meeste uit een verkoop halen.” Een goede makelaar is onmisbaar voor wie zich op de woningmarkt begeeft. Max: “Het gaat om grote bedragen. Dat vraagt niet alleen kennis van zaken, maar ook zorgvuldigheid”. 

Ontzorgen

“Wij kennen de markt en weten wat er allemaal bij komt kijken. Met onze kennis ‘ontzorgen’ wij onze cliënten. Zij geven aan wat hun wensen zijn; wij regelen de rest. Geen cliënt is hetzelfde. Wij bieden hulp op maat. Of het nu om een spoedtaxatie gaat die binnen 48 uur beschikbaar moet zijn, of de verkoop van een monument.”

Halloween

Voor Leenders is er geen mooiere locatie denkbaar om clienten te ontvangen dan in de Herenstraat. Kers op de taart in het winkelcentrum zijn de vele activiteiten die er plaatsvinden. Leenders maakte het Halloweenfeest laatst mee, met een speurtocht voor gezinnen. “Op zo’n moment zie je de mogelijkheden van het oude centrum.” Als het aan hem ligt komen er meer activiteiten: “Ik kijk al uit naar het Dickensfeest in december.”


Oud Rijswijk is ook in deze tijd van het jaar een sfeervolle plek om te winkelen. - Archief/RH

Kleurplaat

Leenders wil ook zelf een steentje bijdragen. Om die reden organiseert de makelaar - die als kind al gek was op kleurplaten - een eigen kleurplatenwedstrijd. “Een Rijswijkse illustrator heeft een leuke kleurplaat gemaakt, die nu in Groot Rijswijk is afgedrukt.” Wie meer kleurplaten nodig heeft, kan even binnenlopen in de Herenstraat 75a. Of print de kleurplaat hieronder. De makelaardij is ook op zaterdag open, van 10.00 tot 15.00 uur. Inleveren van de kleurplaat kan tot en met donderdag 1 december. Alle deelnemende kinderen krijgen een verrassing. Op vrijdag 2 december ontvangen de winnaars bericht. Op zaterdag 3 december is de prijsuitreiking.

Alle deelnemende kinderen krijgen een verrassing.
Afbeelding
Column Teamchef Politie Rijswijk: 'Goede voornemens' Column 22 uur geleden
Afbeelding
Kapotte spullen? 13 februari weer Repair Café in Rijswijk Gadgets & Tech 27 jan, 21:50
Afbeelding
Startschot voor Varend Corso 2023 is gegeven Agrarisch 27 jan, 19:15
Afbeelding
Massagesalon in Laak gesloten na vinden van 18 spermasporen Politie 27 jan, 17:01
Afbeelding
Volgende week wilgen knotten op twee plekken in Rijswijk Verenigingen 27 jan, 16:30
Afbeelding
Wat Ed Braam wil als Statenlid van PVV: 'Extra duw tunnel Beatrixlaan' Politiek 27 jan, 13:55
Afbeelding
Rijswijk krijgt een eigen pandbrigade Politiek 27 jan, 13:09
Afbeelding
Dunlop DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck Sport 27 jan, 08:58
Afbeelding
Provinciale Staten vergaderen 1 februari over toekomst van de Vlietzone Politiek 27 jan, 06:45
Afbeelding
Neherkade in Den Haag is weer open: verkeerschaos is uitgebleven Algemeen 26 jan, 22:13
Afbeelding
Rijswijkse darter Jeffrey de Zwaan wint PDC Tourkaart terug Sport 26 jan, 22:06
Afbeelding
De Nationale Voorleesdagen: dit kun je doen bij de bieb in Rijswijk Uit 26 jan, 21:11
Afbeelding
Negen nieuwe zuurstofapparaten voor Hospice Het Vliethuys Zorg 26 jan, 17:33