Sportcentrum de Schilp start 2023 met twee nieuwe cursussen

Partnerbijdrage
Tijdens de zwemcursussen ontstaan leuke connecties binnen een groep.
Tijdens de zwemcursussen ontstaan leuke connecties binnen een groep. (Foto: Optisport de Schilp)

Om beweging te stimuleren organiseert de Schilp dit jaar opnieuw de Aqua’Slank en Aqua’Trimcursus. Hiermee wil Optisport bewoners van Rijswijk de kans bieden de goede voornemens voor het nieuwe jaar kracht bij te zetten. 

De 18-weekse afvalcursus Aqua’Slank wordt al jaren lang georganiseerd en is een groot succes. Hierbij train je elke week om fitter in je vel te voelen, af te vallen en er ontstaan leuke sociale connecties in de groep. Wekelijks neem je deel aan een intensieve workout en werk je aan je uithoudingsvermogen, kracht en souplesse. Wist je dat je in het water 40% meer calorieën verbrand dan buiten het water? Tijdens het traject wordt jouw gewicht gemeten en krijg je voeding tips. De cursus is elke vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur en start op 27 januari. Kosten voor het gehele traject zijn slechts €137,-.

Olympisch zwemster

De Aqua’Trimcursus is in september voor het eerst georganiseerd en een groot succes gebleken. Vandaar dat er in februari maar liefst 3 nieuwe groepen opgestart zullen worden. Onder begeleiding van een Olympisch zwemster wordt er op een afwisselende manier gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Ben je nieuw of beginnend hierin? Dan kan je op dinsdag of donderdag deelnemen bij de groep van 19:30 uur. Indien deelnemers al ervaren zijn met de zwemtechnieken, is het mogelijk om deel te nemen aan de gevorderden groep op dinsdag van 20.30 tot 21.30 uur. Deelname aan dit traject dat tot de zomervakantie duurt, kost €295 en dit is inclusief onbeperkt gratis banenzwemmen bij de Schilp.

Kijk voor meer informatie op de website van de Schilp, www.optisport.nl/schilp, of schrijf je in bij de receptie van het zwembad.

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.