Volgend weekend Award-winnende musical in de Rijswijkse Schouwburg

Partnerbijdrage
Award-winning musical The Prom gaat over jezelf mogen zijn.
Award-winning musical The Prom gaat over jezelf mogen zijn. (Foto: PR)

‘It’s time to celebrate!’ Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 februari staat de Broadway - award winning - musical The Prom in Rijswijk op de planken. Deze ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Omdat inclusiviteit hot topic is voor de Rijswijkse Schouwburg - “we zijn er voor iedereen en schenken graag aandacht aan dit onderwerp” - is de schouwburg erg blij dat ze deze musical heeft weten te programmeren. The Prom speelt zich af in een suf, conservatief provinciestadje, waarin het recht om jezelf mogen zijn nog hard moet worden bevochten. Emma wil graag met haar vriendin en geliefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Dat ligt moeilijk en het feest wordt afgeblazen.

Jezelf mogen zijn

Vier uitgedoofde Broadway-sterren krijgen er lucht van, en trekken, ten faveure van zichzelf, ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!  

Een motto dat de Rijswijkse Schouwburg van harte toejuicht. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de schouwburg: www.rijswijkseschouwburg.nl.