Steakhouse Asado al zes jaar de beste van Nederland

Partnerbijdrage
(Foto: PR)

Steakhouse Asado gevestigd aan het Gantelplein 9A in Wateringen is zoals verwacht óók dit jaar te vinden in de top van Nederland in haar categorie. Dit is onderbouwd vanuit alle gasten die Asado beoordelen via onder andere The Fork, a Trip Advisor company. Steakhouse Asado staat maar liefst een 9,2!

Stiekem verbaast dit ons niet, zegt eigenaar Girgis trots. ‘’Team Asado doet het gehele jaar zo erg ons best om consistent heerlijke gerechten te presenteren bestaande uit producten van de beste kwaliteit! Neem bijvoorbeeld onze verse Black-Angus ossenhaas uit Argentinië, je gaat ‘m nergens zo krijgen als bij Asado!’’ 

Écht in Zuid-Amerikaanse sferen

Naast dat krijg je bij Steakhouse Asado ook écht een avond in de Zuid-Amerikaanse sferen. Het interieur is zeer bijzonder en authentiek, het heet je gelijk een warm welkom. De dranken, de muziek, de service en ga zo maar door. Een retour naar de Zuid-Amerikaanse sferen, bij Asado kan het! Al jaren lang is Asado een begrip in het Westland, Den Haag en omstreken. Er komen geliefde gasten naar Asado vanuit het gehele land, om ‘the Asado experience’ te ervaren. 

Zelf ervaren

Asado heeft sinds kort ook een nieuwe menukaart! Heeft u het al ervaren? Reserveer eenvoudig uw tafel via www.steakhouseasado.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0174-220610. Mailen kan ook, naar info@steakhouseasado.nl. Asado is geopend van dinsdag t/m zondag. Er is voldoende gratis parkeerplek, een lift is aanwezig, gratis wifi en ga zo maar door. Steakhouse Asado behoort al voor het zesde jaar op rij tot de besten van Nederland!

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.