Nu open: Gloednieuw autowascentrum ‘Washers, Clever Carwash’, direct naast A4

Partnerbijdrage
Een carwash die zorgt voor een superschone auto, klaar is voor de toekomst (o.a. op het gebied van verduurzaming) én heel erg duidelijk en transparant is in communicatie: dat is Washers in de Harnaschpolder.
Een carwash die zorgt voor een superschone auto, klaar is voor de toekomst (o.a. op het gebied van verduurzaming) én heel erg duidelijk en transparant is in communicatie: dat is Washers in de Harnaschpolder. (Foto: PR)

Na maandenlang plannen en bouwen is het eindelijk zo ver. Washers - dat zichzelf omschrijft als Clever Carwash – heeft per woensdag 12 april de deuren geopend. Met een wasstraat van maar liefst 50 meter, 7 ruime wasboxen en 35 stofzuigplekken (binnen en buiten), zorgen zij ervoor dat de klant optimaal bediend wordt. De carwash is gelegen naast de Bauhaus, Foodcourt, van der Valk Hotel en Easytank. 

Waarom Clever Carwash?
Washers is een state-of-the-art carwash. Dat betekent dat ze beschikken over de modernste, beste machines om alle auto’s helemaal spic en span te krijgen én bovendien zo duurzaam mogelijk te wassen. De carwash is bijvoorbeeld grotendeels zelfvoorzienend in energie dankzij maar liefst 750 zonnepanelen op het dak en werkt met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Daarnaast is de carwash pin-only om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en wordt water maximaal hergebruikt door toepassing van een eigen water-recyclingsyteem.

Kentekenherkenning
Ook aan snelheid is gedacht bij Washers. Zo kunnen abonneehouders gebruik maken van kentekenherkenning, waardoor ze altijd automatisch door kunnen rijden. Eenvoudig bedienbare betaalzuilen én de keuze uit drie duidelijke wasprogramma’s zorgen ervoor dat de wachttijden voor waspashouders en passanten zo kort mogelijk zijn. Klanten kunnen onbeperkt gebruik van de wasboxen maken voor een vast bedrag van maar €8.-

Hoe is Washers ontstaan?
Het idee voor Washers is geboren vanuit een passie van ondernemers uit de automotive (o.a. Vreugdenhil Berging). “Een schone auto rijdt niet alleen prettiger, maar het is ook een stuk veiliger”. Naast een gezamenlijke passie voor auto’s, zijn ze er ook allemaal op gebrand om uitstekende service te verlenen. De locatie in de Harnaschpolder bleek de uitgelezen plek om dit idee te verwezenlijken en een hyper-moderne carwash te bouwen.

‘Superschone auto’
“Keep it simple!” is wat er regelmatig werd gezegd. “Een carwash die zorgt voor een superschone auto, klaar is voor de toekomst (o.a. op het gebied van verduurzaming) én heel erg duidelijk en transparant is in communicatie. Dat staat voor ons aan de basis”, aldus eigenaar Chris Muller.

Openingsactie
Om de opening te vieren, krijgen de klanten voor €11.- het Premium wasprogramma (t.w.v. €21.-). Hiermee kunnen de klanten Premium wassen voor de prijs van het Basis wasprogramma. De actie is geldig van 20 april t/m 18 mei 2023. 

Daarnaast krijgen klanten t/m juni €5,- early bonus bij het aanvragen van een gratis waspas, de ‘Washcard’. Elke klant kan zich hiervoor aanmelden op homepage van de website. 

Na opwaarderen van de Washcard krijgt de klant €5,- bonus extra op de kortingen die altijd gelden voor waspashouders.

Washers is gevestigd in de Harnaschpolder naast Easytank en Bauhaus, dichtbij Den Haag Zuid en Delft - direct naast de A4 en N211 Wippolderlaan.

Contact
klantenservice@washers.nl
Sionsdreef 1
2635 BS Den Hoorn
Zuid-Holland