Tien jaar De Ara Dier & Zorg

Partnerbijdrage
De Ara in Rijswijk viert zijn tienjarig bestaan
De Ara in Rijswijk viert zijn tienjarig bestaan (Foto:Ara )

Tien jaar geleden begon Frank zijn dierenspeciaalzaak op de Kerklaan 42A in Oud-Rijswijk. Ondertussen is de Ara een begrip geworden in Rijswijk en de wijken eromheen. Veel vaste klanten bezoeken wekelijks de winkel om voor hun geliefde huisdier van alles in huis te halen. De winkel had al snel een dierenartspraktijk en groeide uit zijn jasje. Toen de kans om het naastgelegen pand bij de zaak te trekken zich voordeed, twijfelde Frank geen moment en liet het pand verbouwen. De wens om ook een trimsalon binnen de muren te hebben, werd toen ook een feit. Tijdens het vijf jarig bestaan, werd de verbouwde winkel feestelijk heropend door wethouder van Hemert.
Tijdens de coronapandemie mocht de winkel gelukkig open blijven. Voor de vele bezoekers werd het soms een uitje, even gezellig een praatje maken en het huisdier eens extra verwennen.

Zoals gezegd, kunt u bij De Ara voor alles wat uw geliefde huisdier nodig heeft terecht. We hebben een Cats & Dog boulevard met een groot assortiment manden, kussens en krabpalen voor uw viervoeter. Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van dierenvoeding. Zo kunt u graanvrije, holistische en natuurvriendelijke voeding bij ons kopen. Alle grote bekende merken hebben wij in huis of voor u besteld. Omdat wij een dierenartspraktijk binnen de muren hebben, kunt u bij ons ook terecht voor veterinaire dieetvoedingen.
Wij bezorgen op dinsdag- en vrijdagavond alles kosteloos in de regio Rijswijk bij u thuis.

De komende week is het feest bij De Ara. De eerste 150 klanten krijgen een goodiebag. In eén van deze goodiebags zit een gouden envelop met daarin een cadeaubon voor een gratis lunch bij Bistro Le Petite Chef. En nog ook nog tien goodiebags met een bon voor een gratis kopje koffie. Voor de kinderen hebben wij een raadspel hoeveel muisjes er in de ton zitten, die in de etalage staat. Zij kunnen daarmee een cadeaubon winnen van 25 euro te besteden bij ijssalon Talamini. Vanaf woensdag 3 mei t/m zaterdag 6 mei krijgt u maar liefst 10 % korting op uw gehele kassabon over ons gehele assortiment. Woensdagmiddag loopt onze Woof rond in de buurt van de winkel, om gezellig mee op de foto te gaan. We hopen u allemaal te kunnen begroeten tijdens onze feestweek. U komt toch ook? Houd social media in de gaten voor alle acties en voor de winnaar van de ijsbon.