Proefles voor sportieve Rijswijkse senioren

Partnerbijdrage

Sportief Plus organiseert binnenkort de lessenreeks Rijswijk Blijft Staan, speciaal gericht op ouderen die aan hun balans willen werken en zich sterker en stabieler willen voelen. De lessen helpen de algehele gezondheid te verbeteren en het valrisico te verminderen.

Proeflessen vinden plaats op maandag 5 juni en dinsdag 6 juni van 10.00 tot 11.00 uur in het Huis van de Stad (Trias Studio), Generaal Spoorlaan 2, 2283 GM Rijswijk. Deze proeflessen zijn gratis, maar aanmelden via www.rijswijkblijftstaan.nl is verplicht.

Rijswijk Blijft Staan nodigt alle ouderen uit om de proefles bij te wonen en zich aan te melden voor de lessenreeks om zo in beweging te blijven en hun evenwicht te verbeteren. De lessenreeks op de maandag start op 12 juni. Die op de dinsdag start 13 juni. Beiden vinden wekelijks plaats van 10.00 tot 11.00 uur in het Huis van de Stad. De lessenreeks duurt 12 weken en de laatste les vindt plaats op 28 of 29 augustus, afhankelijk van de dag waarop je les volgt.

Tijdens de lessenreeks Rijswijk Blijft Staan leren ouderen diverse technieken en oefeningen die hun balans, flexibiliteit en stabiliteit bevorderen. Het doel is om ouderen actief te houden en hun coördinatie te verbeteren, zodat het valrisico kleiner wordt.

De kosten voor de gehele lessenreeks bedragen €50. Aanmelden is verplicht en kan via www.rijswijkblijftstaan.nl.

Voor meer informatie en vragen over de lessenreeks Rijswijk Blijft Staan, bezoek de website van Rijswijk Blijft Staan of stuur een e-mail naar info@sportiefplus.nl.