Beetslaan 31: Instapklare gezinswoning in Rijswijks sfeervolle Cromvliet

Partnerbijdrage
De woonkamer heeft aan de voorzijde een gezellige erker met uitzicht op de groene Beetslaan.
De woonkamer heeft aan de voorzijde een gezellige erker met uitzicht op de groene Beetslaan. (Foto: PR Foto)

Wie op zoek is naar een royale, instapklare gezinswoning in de sfeervolle Rijswijkse wijk Cromvliet, zou wel eens heel gelukkig kunnen worden van dit karakteristieke huis aan de Beetslaan 31, dat door Van Daal Leenders makelaars deze week in de schijnwerpers wordt gezet.

Op loopafstand van het centrum van Oud-Rijswijk, met de gezellige Herenstraat en het omliggende winkelgebied, vinden we de Beetslaan: misschien wel de groenste straat in het lommerrijke Cromvliet. “Een straat met veel sociaal contact”, merken de huidige bewoners van nummer 31 op. “Mensen zijn erg behulpzaam met klusjes en advies en af en toe wordt er met elkaar geborreld.” Als er geen veranderingen in de werksituatie zouden zijn geweest, waren de bewoners ook graag in deze sfeervolle woning gebleven. “Door de gezellige groene uitstraling van de Beetslaan, de nabijheid van dorp én stad en de strakke afwerking van het huis werden we in 2019 meteen verliefd op deze plek”, merkt het stel op. “Wij waren toen op zoek naar een ruime instapklare benedenwoning met tuin in Oud Rijswijk.”

Inmiddels zijn we vier jaar verder en staat deze karakteristieke en royale woning aan de Beetslaan 31 weer te koop. “De woning was in 2016 gerenoveerd en mooi afgewerkt, er hoefde binnen niets aan te gebeuren”, merken de bewoners op. “We hebben alleen een paar muren opnieuw geschilderd en de houten vloer in de olie gezet.” Het huis beschikt over 3 slaapkamers. De woonkamer heeft aan de voorzijde een gezellige erker met uitzicht op de groene Beetslaan en aan de achterzijde bevindt zich een zeer fraai aangelegde achtertuin waar in de zomer genoten kan worden van de lange avonden. “In het voorjaar van 2020 hebben we de achtertuin aangepakt. Daar lagen alleen tegels en kunstgras, wat we eruit hebben gehaald om er een groene leeftuin van te maken.”


Beetslaan 31 beschikt over een zonnige, sfeervolle tuin.

Tot grote vreugde van de huidige bewoners, zijn bij de renovatie van de woning in 2016 veel originele details bewaard gebleven. “Het originele houtwerk met de mooie erker van de woonkamer en het mooi gedraaide trappenhuis geven echt de sfeer van een jaren ’30 huis”, merkt het stel op. “De grote en gezellige woonkamer, met een ontzettend fijne keuken en de mooie schouw zijn altijd onze favoriete plekken van het huis geweest. En in het voorjaar, wanneer de achtertuin gaat bloeien en er weer voortuinborrels met de buren komen, is het hier echt genieten.”

Ook de omgeving kent veel voordelen, weten de bewoners: De bereikbaarheid van deze buurt is perfect”, merken ze op. “Het huis ligt op loopafstand van de gezellige dorpskern met de wekelijkse markt op zaterdag. Met de tram ben je binnen tien minuten in het centrum van Den Haag, de stations zijn op fietsafstand en met de auto zit je in een paar minuten op de A4 en A12.”


De vlag hangt alvast uit voor de nieuwe bewoners.

Beetslaan 31 in Rijswijk wordt aangeboden door Van Daal Leenders makelaars voor een vraagprijs van €425.000,-. Neem bij interesse contact op met (070) 2042288 of kijk op www.vandaalleenders.nl