Dr. Beguinlaan 40 in Voorburg: Karakteristieke familiewoning in kindvriendelijke buurt

Partnerbijdrage
Vooraanzicht van de Dr. Beguinlaan 40.
Vooraanzicht van de Dr. Beguinlaan 40. (Foto: PR)

Voor de mooiste woningen zoekt Van Daal Leenders makelaars de hele regio af. Vlak over de grens met Rijswijk, in de Voorburgse wijk Damsigt, vinden we deze week de Dr. Beguinlaan 40: een karakteristieke, ruime familiewoning in een kindvriendelijke buurt.

Dit fantastische huis biedt ruimte aan een gezin dat hier een fijne woonplek kan creëren. Hiervoor zijn alle ingrediënten aanwezig. Denk daarbij aan heel veel leefruimte, een grote keuken, een vijftal slaapkamers, een royale achtertuin en een garage met berging. Daarnaast is de woning gelegen in één van de meest gewilde én kindvriendelijke wijken van Voorburg. Op korte afstand zijn meerdere scholen voor basis- en voortgezet onderwijs te vinden, evenals het gezellige historische centrum van Voorburg en Leidschendam met zijn sluisjes en terrasjes. Ook winkelcentrum The Mall of the Netherlands is vlakbij en verder biedt de omgeving verschillende sportverenigingen en diverse parken. Ook het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de snelwegen zijn snel te bereiken.

De woning aan de Dr. Beguinlaan 40 is opgeleverd in 1950. Het huis is voorzien van dubbele beglazing, maar om het helemaal naar de eisen van nu in te richten, dient het wel gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. Hiermee kan de woning geheel naar eigen smaak van de nieuwe eigenaren worden ingedeeld. De ruimte biedt hiervoor veel mogelijkheden.

De huidige indeling van de woning is als volgt: De benedenverdieping bestaat uit een doorzonkamer met een dichte keuken. Via de keuken en de woonkamer is er toegang tot de achtertuin. Deze is zeer diep, zodat er in elk jaargetijde altijd wel een plekje in de zon te vinden is. De tuin is volledig omheind maar er is een mogelijkheid tot het maken van een achteruitgang.


Een zeer ruime woonkamer.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met vaste kasten te vinden. Er is een badkamer aan de achterzijde aanwezig en één van de slaapkamers heeft toegang tot het achterbalkon. De tweede verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers met vaste kasten en er is een opbergruimte en een wastafelmeubel.


Een ruime, rustige slaapkamer met veel uitzicht.

De garage aan de zijkant van de woning heeft een hoge vliering. Hier kan een extra kamer worden gerealiseerd. Er is voldoende parkeergelegenheid en op het eigen erf zijn een oprit en een garage te vinden. Zowel aan de voor- als de achterzijde heeft deze woning vrij uitzicht op het omringende groen.


Achteraanzicht vanuit een diepe tuin.

Kortom, een geweldige familiewoning op een fantastische plek. De vraagprijs voor de Dr. Beguinlaan 40 is €660.000,- k.k. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Van Daal Leenders Makelaars via 070 – 2042288 of kijk op www.vandaalleenders.nl.

Een zeer ruime woonkamer.
Een ruime, rustige slaapkamer met veel uitzicht.
Achteraanzicht vanuit een diepe tuin.