Moderne Vrijstaande Woning aan de rand van Oud Rijswijk

Partnerbijdrage
Een vrijstaande woning vol stijl en comfort.
Een vrijstaande woning vol stijl en comfort. (Foto: Van Oosterom & Verhagen)

In het hart van het historische Oud Rijswijk pronkt een waar juweeltje: een moderne vrijstaande woning die het summum van comfort en stijl samenbrengt. De Carel Nakkenstraat 26, gelegen in een autoluw straatje, biedt een zeldzame combinatie van privacy, luxe en functionaliteit. Een écht thuis, waar gezinnen hun dromen kunnen verwezenlijken.

De huidige eigenaar, die met trots zijn herinneringen deelt, benadrukt de unieke aspecten die deze woning te bieden heeft. “Wat mij aansprak was de ruimte en het vrijstaand wonen op nog geen vijf minuten loopafstand van het oude centrum van Rijswijk”, vertelt hij. “Het is heerlijk niet na te hoeven denken over buren met een muziekje aan, of tijdens het zingen onder de douche.” De woning, volledig gerenoveerd en geïsoleerd in 2017, belichaamt moderniteit en comfort. “Alles moest gedaan worden in het voormalig bedrijfspand,” herinnert de eigenaar zich, “Muren, isolatie, leidingen, keuken, badkamer, wc’s, trappen, vloer, elektra, werkelijk alles. Het was een jaar vol van vergunningsaanvragen en aannemers.”


Uitzicht naar de straat. - Van Oosterom & Verhagen

Het resultaat mag er zijn. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een royale hal die leidt naar de uitgebreide meterkast en een separaat ruim toilet. De aangrenzende garage, voorzien van verwarming en een elektrische roldeur, biedt niet alleen ruimte voor een voertuig maar ook voor andere activiteiten. “Wat ik als zeer praktisch ervaarde was het naar binnen rijden met mijn auto. Vooral tijdens de Hollandse winters genoot ik hier erg van. Een van mijn leukste herinneringen aan de woning is dan ook de keer dat ik op een zondag besloot in mijn pyjama MacDonalds te halen,” deelt de eigenaar met een glimlach.


De ruime en moderne living. - Van Oosterom & Verhagen

De eerste verdieping ademt een sfeer van lichtheid en elegantie. Een open woon-/eetkamer, badend in natuurlijk licht, vormt het perfecte decor voor gezellige familiebijeenkomsten. “Het mooiste aan de woning vind ik toch wel de hoeveelheid licht die naar binnen komt,” deelt de eigenaar. De royale woonkeuken, uitgerust met moderne apparatuur en een prachtig zwart blad, nodigt uit tot culinaire creativiteit. Een hoogtepunt van de woning is de riante master bedroom met een open luxe badkamer, compleet met vrijstaand ligbad en ruime douche. Een walk-in closet achter de wand biedt praktische opbergruimte zonder afbreuk te doen aan de esthetiek. Maar het pièce de résistance wacht op het dak, waar een dakterras met panoramisch uitzicht over Oud-Rijswijk een uitnodigende ruimte biedt voor ontspanning en vermaak.


Een groot dakterras met veel privacy. - Van Oosterom & Verhagen

Deze unieke woning wacht op zijn nieuwe bewoners om zijn verhaal voort te zetten. Een kans die niet gemist mag worden voor wie op zoek is naar een idyllisch toevluchtsoord in het hart van Oud Rijswijk. Neem bij interesse contact op met Van Oosterom & Verhagen Makelaars via 070 – 3995141 of kijk op www.ovmak.nl.