‘Kasteel’ De Buytenplaets: wonen en werken aan het water

Partnerbijdrage
'Kasteel' De Buytenplaets is niet alleen een residentie, maar ook een levendige plek voor culinaire genoegens en gastvrijheid.
'Kasteel' De Buytenplaets is niet alleen een residentie, maar ook een levendige plek voor culinaire genoegens en gastvrijheid. (Foto: PR foto)

Stap binnen in een wereld van allure en mogelijkheden aan de rand van Rijswijk, waar ‘Kasteel’ De Buytenplaets zich majestueus verheft. Dit karakteristieke woon-werkpand, gebouwd in 2018, biedt een weelderige leefomgeving op een uniek perceel van maar liefst 2400 m2, compleet met eigen parkeerterrein, groene weide en aanlegsteigers aan het vaarwater.

Het woon-werkkasteel is verdeeld in twee huisnummers, elk met een eigen entree en meterkast, maar verbonden door tussendeuren, waardoor de naadloze combinatie van wonen en werken mogelijk wordt gemaakt. Ideaal voor ondernemers die hun passie willen uitoefenen vanuit huis, terwijl ze genieten van het comfort van een luxueuze woonomgeving. ‘Kasteel’ De Buytenplaets is niet alleen een residentie, maar ook een levendige plek voor culinaire genoegens en gastvrijheid. Met ruimte voor een restaurant van maximaal 250 m2 en een bed and breakfast met drie kamers, biedt dit pand een scala aan mogelijkheden voor ondernemers in de horeca.


De Engelse Pub baropstelling met zijn sfeervolle ambiance - PR foto

Het charmante restaurant, met zijn Engelse Pub baropstelling en sfeervolle ambiance, biedt ruimte aan meer dan 40 gasten en opent zijn deuren naar een prachtige veranda en terrassen. Voor varende passanten zijn er aanlegsteigers beschikbaar, waardoor het restaurant ook per boot bereikbaar is. Boven het restaurant bevinden zich drie royale bed & breakfast kamers, elk met een eigen badkamer, ideaal voor gasten die willen genieten van een comfortabel verblijf met een persoonlijk tintje. Terwijl het restaurant en de bed & breakfast bruisen van activiteit, biedt het woonhuis aan de Sionsweg 1A, met een royale woonkamer/keuken, vier ruime slaapkamers en twee luxueuze badkamers, een oase van rust en comfort.

Gelegen aan het doorgaande vaarwater op de rand van Rijswijk (Sion), precies op de grens met Den Hoorn en Delft, biedt ‘Kasteel’ De Buytenplaets een ideale locatie voor wie de rust van het water wil combineren met de dynamiek van de stad. Met het centrum van Den Hoorn en het historische centrum van Delft op slechts 5 minuten fietsen en gunstige verbindingen naar uitvalswegen zoals de A4, A12 & A13 richting Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag, is alles binnen handbereik.


Een weelderige leefomgeving op een uniek perceel van maar liefst 2400 m2  - PR foto

Benieuwd naar de magie van ‘Kasteel’ De Buytenplaets? Bezoek ons open huis op 9 maart van 15:00 tot 17:00 uur en laat u betoveren door de mogelijkheden van dit unieke pand. Wie niet zo lang wil wachten kan contact opnemen met Van Daal Makelaardij via 015-2127300 of bezoek onze website op www.vandaalmakelaardij.nl.

‘Kasteel’ De Buytenplaets, Sionsweg 1/1A
Vraagprijs €3.500.000 k.k.