Vredenburch bindt strijd aan met PGS/VOGEL

Sport
Remco Torken, trainer bij Vredenburch.
Remco Torken, trainer bij Vredenburch. (Foto: Haaglanden Voetbal/Reuling)

Vredenburch boekte afgelopen week een ruime overwinning op sv Erasmus. De Rijswijkers spelen nu een uitduel bij PGS/VOGEL. sv Loosduinen speelt een uitduel bij DUNO. Voor Quick Steps staat een duel met BMT op het programma. Een interessante wedstrijd is de burenruzie tussen ODB en RAS.

Door Roland van der Linden

Vredenburch mag nu in Den Haag de strijd aan binden met PGS/VOGEL. De Rijswijkse ploeg van trainer Remco Torken is uit op haar tweede overwinning op rij, maar dat geldt ook voor de thuisploeg. Quick Steps begon het seizoen met een nederlaag tegen VCS en zal dit niet willen herhalen tegen BMT, dat RAS vorige week een pak slaag gaf.

Nederlaag

sv Erasmus en Semper Altius werden beide afgelopen weekend op een 4-1 nederlaag getrakteerd. Op het veld van sv Erasmus staan de teams tegenover elkaar in het strijdperk. GDA mag proberen op eigen veld HPSV aan de zegekar te binden.

Aan de Albardastraat vindt de confrontatie plaats tussen burgen ODB en RAS. ODB opende met een ruime zege op Semper Altius. RAS kreeg een half dozijn treffers van BMT om de oren. Quintus reist naar Den Haag om VCS te bestrijden.

www.haaglandenvoetbal.nl