Donki Sjot ‘ware angstgegner’ voor Inter Rijswijk?

Sport
De mannen van Inter Rijswijk waren vorig weekend niet op hun best tegen Donki Sjot. Een nieuwe kans doet zich 19 november voor.
De mannen van Inter Rijswijk waren vorig weekend niet op hun best tegen Donki Sjot. Een nieuwe kans doet zich 19 november voor. (Foto: Pixabay)

In zijn verslag noemt hij Donki Sjot een ‘ware angstgegner’ voor de mannen van Inter Rijswijk. Verder vergeleek hij Inter Rijswijk in de wedstrijd van 5 november met de motor van een old timer die maar langzaam op gang kwam. De achterstand die Inter Rijswijk in het begin van de wedstrijd opliep, van 0-2, werd uiteindelijk omgebogen naar 2-2, maar eindigde in 2-3, met Donki Sjot als winnaar. 

Vorige week verloor Inter Rijswijk van Donki Sjot uit Den Dungen. Volgens sportverslaggever Ruud Montagne leek het een herhaling van vorig jaar. 

Zaanstad

Zaterdag 12 november speelde Inter Rijswijk tegen VV Zaanstad. Inter Rijswijk nam tegen Zaanstad een 2-0 voorsprong (25-17, 25-22), maar de derde en vierde set vielen tegen. Zaanstad sleepte er met 21-25 en 22-25 een vijfde set uit, die ze echter met 15-12 verloren. Zo zegevierde Inter Rijswijk alsnog.

19 november

Momenteel staat Inter Rijswijk 6e in de ranglijst met 6-7, een plek boven Donki Sjot. Zaterdag 19 november nemen Inter Rijswijk HS 2 en Donki Sjot HS2 het om 16.30 uur tegen elkaar op in de Altis.