Dames Inter Rijswijk boeken succes tegen ZVH

Sport
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Zaterdag 21 januari beleefde niet alleen het herenteam van Inter Rijswijk een triomf, tegen VIVES. Ook het damesteam boekte succes in een thuiswedstrijd tegen Jumbo ZVH uit IJsselstein. De winst van 3-2 voor Rijswijk was een revanche op de eerste competitiewedstrijd in Zevenhuizen, die met 3-1 door Jumbo werd gewonnen.

Het tweede team van Inter Rijswijk speelde tegen de Jumbo ZVH dames. Jumbo begon sterk, door de verdediging van Rijswijk flink onder druk te zetten. Maar gaandeweg kreeg Inter meer grip op de wedstrijd. Vanaf de tweede set maakte Inter het Jumbo moeilijk door met hun service de verdediging te laten zweten. Zo nam de coach van de Zevenhuizense dames zijn eerste time-out bij 7-2. Na twee wisselingen door Jumbo konden zij weer scoren en nam Rijswijk een time-out. uiteindelijk won Inter Rijswijk de tweede set met 25-16.

Setstanden

In de derde set was de druk van Rijswijk weer groot. In de vierde set kwam Jumbo terug. Een time-out van Rijswijk had geen effect. Deze set werd afgesloten met 24-26. In de vijfde set had Jumbo het heft in handen en wist de leiding te behouden met 6-15. De setstanden waren uiteindelijk 13-25, 25-16, 25-14, 24-26 en 6-15. Zo werd de winst voor Inter Rijswijk 3-2.

Een sportverslag of sportresultaat delen met Groot Rijswijk? Mail naar redactie.gr@uitgeverijwestmedia.nl.