Wethouder Bentvelzen opent schooltennistoernooi door balletje te slaan

Sport
Wethouder Sport Larissa Bentvelzen opent het schooltennistoernooi door een balletje te slaan met een van de scholieren.
Wethouder Sport Larissa Bentvelzen opent het schooltennistoernooi door een balletje te slaan met een van de scholieren. (Foto: Gemeente Rijswijk)

Op de banen van tennisvereniging Te Werve is woensdagmiddag 29 maart het Rijswijkse schooltennistoernooi begonnen. Het schooltennistoernooi wordt al voor de zeventiende keer georganiseerd.

Meerdere Rijswijkse basisscholen deden mee aan het schooltennistoernooi. De scholen die meedoen hebben van tevoren een grote sporttas gekregen vol tennisrackets zodat er in de weken voorafgaand aan het toernooi kon worden geoefend.


Hoofdtrainer Leo Mentink van Te Werve en wethouder Larissa Bentvelzen wensen de scholieren succes. - Gemeente Rijswijk

Wethouder Sport Larissa Bentvelzen opende het schooltennistoernooi door een balletje te slaan met één van de leerlingen. ”Het schooltennistoernooi is inmiddels een mooie traditie geworden in Rijswijk. Het is goed dat zoveel basisscholen weer meedoen en de scholieren zo kennis laten maken met verschillende sporten. Zo lang de kinderen maar bewegen en plezier hebben, is het voor mij weer een geslaagde editie!”

Finaledag

Voor de individuele scholieren die het vandaag het beste deden, volgt er volgende week woensdag op 5 april een finaledag. De winnaar mag zich de beste tennisscholier van Rijswijk noemen.