Zesde editie Tour de Wits groot succes

Sport
Voor de deelnemers van de Tour de Wits was het een stralende dag.
Voor de deelnemers van de Tour de Wits was het een stralende dag. (Foto: Privéfoto)

Voor de zesde keer werd afgelopen zondag een editie van ‘de Tour de Wits’ verreden. Een initiatief van Michel Schot van café restaurant De Wits en Han Hofman en Robert Brandt van Hoogenraad NVM Makelaars. Ondersteund door lokale sponsoren schotelden zij ruim vijftig sportievelingen een prachtige dag voor.

Om 09.00 uur verzamelden de renners zich op landgoed Te Werve, waar gastheer Te Werve Buiten de renners van warme koffie voorzag. Op het moment dat de zon zich ruimhartig liet zien, vertrokken de Rijswijkse helden voor hun toertocht. Een tocht die dit jaar richting Zevenhuizen ging, waar er na 55 kilometer een pitstop bij Lake Seven in Zevenhuizen was. Hier werden de deelnemers op koffie met een heerlijke appeltaart en slagroom getrakteerd.

Na de meer dan voldoende suikers ging de tocht verder en na ruim drie en een half uur fietsen en bijna negentig kilometer op de teller weer te eindigen bij Te Werve Buiten. Moe maar voldaan kon hier onder het genot van de stralende zon en een koel biertje worden teruggeblikt op een fantastische dag, waarbij iedereen zich een winnaar waande.