Feyenoord en Ajax laten hun oog vallen op jeugdig voetbaltalent bij RVC Celeritas

Sport
Er loopt veel jong talent rond in het sportpark.
Er loopt veel jong talent rond in het sportpark. (Foto: Kees Franken)

Het mag dan slecht gaan met het eerste team van RVC Celeritas dat momenteel laatste staat in de 4e klasse D bij de amateurs, over de jeugd bij deze club valt positiever nieuws te melden. 

Dat er bij de club in de jeugd talentjes met goede toekomstperspectieven rondlopen, is de scouts van grootmachten Feyenoord en Ajax niet ontgaan. Inmiddels hebben deze clubs hun oog laten vallen op twee spelertjes waarin ze wel iets zien en die ze de komende tijd met interesse in gaten gaan houden.

Het spelertje bij Feyenoord is daar momenteel al op proef, momenteel is nog niet bekend of hij daar de opleiding in zal gaan, want hij moet nog flink wat rondes doen om uiteindelijk te worden opgenomen in de academy van de Kuipploeg. Een ander jong Celeritas lid staat voorlopig op een scoutingslijst van Ajax, maar is nog niet geselecteerd en uitgenodigd voor proeftrainingen, maar wordt wel met veel interesse door Ajax in de gaten gehouden.

 De jeugdafdeling van Celeritas heeft de laatste tijd een explosieve groei doorgemaakt, momenteel telt de vereniging rond de 25 jeugdteams.