Stemmen op de beste horeca-gelegenheid in Rijswijk

Uitgaan
Wat is het beste restaurant, café of de gezelligste lunchroom in Rijswijk?
Wat is het beste restaurant, café of de gezelligste lunchroom in Rijswijk? (Foto: Pixabay)

Welke horeca-gelegenheden in de gemeente Rijswijk hebben de grootste gunfactor? Bij de Nederlandse Horeca Prijzen kunnen horeca-ondernemingen nu voor hun ondernemerschap beloond worden en een titel winnen in de gemeente Rijswijk en de provincie. 

Stemmen op Rijswijkse zaak

De titels in de gemeente Rijswijk komen tot stand via de beoordeling van gasten. Tot en met 17 november kan er gestemd worden via www.horecaprijzen.nl. Op dit moment hebben vier bedrijven in Rijswijk zich aangemeld voor de verkiezing. Horecagelegenheden kunnen zich gratis aanmelden via deze link.

Vakjury Awards

Een vakjury reikt per categorie landelijke Awards uit tijdens een Award Festival waar onder meer de DJ’s van Radio538 er voor gaan zorgen dat het een groot feest wordt. 

Aantrekkingskracht op nieuwe medewerkers

Deelname aan de verkiezing kan zorgen voor meer zichtbaarheid. Het winnen van een titel kan bijdragen aan de aantrekkingskracht richting nieuwe medewerkers. 

Partners

De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door onder meer Horeca Vizier, Foodclicks, Kukki Cocktail, Een Veilig Gevoel, UnitedConsumers, HorecaMakelaar.nl, Horecasite.nl, Koffietje.nl en Vote Company.