Expositie Fotoclub Rijswijk in Steenvoorde gewisseld

Verenigingen
Er zijn weer nieuwe werken te bekijken van Fotoclub RIjswijk in Woonzorgcentrum Steenvoorde.
Er zijn weer nieuwe werken te bekijken van Fotoclub RIjswijk in Woonzorgcentrum Steenvoorde. (Foto: Fotoclub Rijswijk)

De Fotoclub Rijswijk heeft woensdag 15 maart haar permanente expositie in het Woonzorgcentrum Steenvoorde gewisseld.

De leden van de fotoclub exposeren al een aantal jaren een selectie van hun foto’s uit het afgelopen jaar. Tweemaal per jaar wordt een deel van de expositie gewisseld. Dat is afgelopen woensdag ook gebeurd. Er zijn dus weer andere werken te bewonderen dan in de voorgaande maanden. De expositie is vrij toegankelijk in de twee gangen op de begane grond van Woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62 in Rijswijk.

Clubavonden

Fotoclub Rijswijk bestaat uit ongeveer vijfentwintig enthousiaste fotografen; zowel beginners als gevorderden. Zij beschikken over een clubruimte in het Havenkwartier in Rijswijk. De wekelijkse clubavonden zijn op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur. Op deze avonden worden door leden meegebrachte (digitale)foto’s stuk voor stuk door een lid van de club ingeleid en gezamenlijk besproken.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de club, of wil je geheel vrijblijvend enkele clubavonden bijwonen “om de sfeer te proeven”? Stuur een e-mailbericht naar fotoclubrijswijk@gmail.com of kijk op de website www.fotoclubrijswijk.nl.