Tweerichtingsverkeer Beatrixlaan nu een feit

Verkeer
Maandagochtend 27 maart vanaf 6.00 uur wordt de rijbaan richting Den Haag gebruikt door het verkeer in beide richtingen.
Maandagochtend 27 maart vanaf 6.00 uur wordt de rijbaan richting Den Haag gebruikt door het verkeer in beide richtingen. (Foto: Robert Heijdemann)

Maandag 27 maart om 6.00 uur. Het deel van de rijbaan van de Prinses Beatrixlaan op het stuk tussen de Generaal Spoorlaan en de grens met Den Haag is voor 14 maanden tweerichtingsverkeer geworden.

De warmtetransportleidingen van WarmtelinQ verdwijnen binnenkort in de Rijswijkse grond, over een lengte van maar liefst ruim 3 kilometer. Ze worden geboord of in een sleuf gelegd. Over ruim 400 dagen, in april 2024, bereiken ze de grens met Den Haag.


Tweerichtingsverkeer

Vanaf vandaag is de rijbaan van de Prinses Beatrixlaan richting Delft vanaf Den Haag tot de Generaal Spoorlaan afgesloten voor de werkzaamheden. De rijbaan richting Den Haag blijft open. Maar wel vanaf de Generaal Spoorlaan met tweerichtingsverkeer: 1 rijstrook richting Den Haag en 1 rijstrook richting Delft.


Het afgesloten deel van de Beatrixlaan wordt gebruikt voor de aanleg van de warmtebuizen. - RH

Tijdens deze afsluiting zijn er omleidingen via de Schaapweg of de Burgemeester Elsenlaan. Bewoners van de Kleurenbuurt en De Mare bereiken hun woning via tijdelijke routes.


Met borden worden de automobilisten gewezen op de omleidingsroutes. - RH