Ondernemer in Rijswijk? Gemeente komt handje helpen

Werken
Wat voor Rijswijkse onderneming het ook is, team Economie van de gemeente Rijswijk kan bij drie komen helpen.
Wat voor Rijswijkse onderneming het ook is, team Economie van de gemeente Rijswijk kan bij drie komen helpen. (Foto: Pixabay)

Het zijn economisch zware tijden voor ondernemers. Ook in Rijswijk. Daar wil wethouder Werner van Damme (o.a. Economische Zaken) iets aan doen. Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, komen ambtenaren van de gemeente de handen uit de mouwen steken bij bedrijven die dat nodig hebben.

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland waarbij heel Nederland ondernemers in het zonnetje zet. De gemeente Rijswijk doet daar natuurlijk aan mee. Zeker in deze tijd. Werner van Damme beseft zich goed dat het voor Rijswijkse ondernemers momenteel pittig is: “Het zijn economisch zware tijden, want er is nogal wat gaande.”

We zijn enorm trots op ieders lef

“Maar gelukkig blijven ondernemers doorgaan. Om die reden steken wij, met de collega’s van team Economie, graag onze handen uit de mouwen om ondernemers te helpen, want vele handen kunnen het werk lichter maken. Waarom? Omdat we enorm trots zijn op ieders lef, inzet en doorzettingsvermogen. Ondernemers houden de economie draaiende, creëren banen en dragen bij aan de welvaart en groei van onze stad. En daar doen we graag iets kleins voor terug.”


Klussen waaraan gedacht kan worden zijn schoonmaken, koffiezetten, pakketjes rondbrengen en solderen. Wat de medewerkers van team Economie niet kunnen, leren ze graag.

Drie bedrijven

Ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken, kunnen zich tot en met 25 november aanmelden via www.rijswijk.nl/dagvandeondernemer. Hier is een aanmeldformulier te vinden om de gegevens op achter te laten. Uit alle aanmeldingen zullen er drie ondernemingen worden geselecteerd waar team Economie de handen uit de mouwen komt steken. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de website van de gemeente Rijswijk.