Mascha startte deze leuke winkel aan de Kerklaan uit passie

Winkelen
Mascha in haar eigen winkel BAYU aan de Kerklaan 72A.
Mascha in haar eigen winkel BAYU aan de Kerklaan 72A. (Foto: Robert Heijdemann)

Van kleins af aan maakt Mascha zelf sieraden. Toen er door corona in 2020 een einde kwam aan haar baan in de Rijswijkse Schouwburg heeft ze een eigen winkel geopend op de Kerklaan 72A in Rijswijk met de naam BAYU. Hier verkoopt ze kralen, sieraden, woonaccessoires en de leukste cadeaus!

Kralen

BAYU is gestart als kralenwinkel. Over de hele wereld zoekt Mascha de mooiste producten bij elkaar. Zo vind je in haar winkel kralen uit onder andere Indonesië, Japan en Griekenland. Winkels die zoveel verschillende soorten kralen en materialen op voorraad hebben zie je tegenwoordig niet veel. ‘’Als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn ben je hier aan het juiste adres’’ zegt Mascha. Ook worden er wekelijks leuke workshops en kinderfeestjes gegeven in de winkel.


BAYU is gestart als kralenwinkel.

Sieraden

De sieraden van BAYU worden handgemaakt. Je vindt ze in de winkel in allerlei verschillende soorten en materialen. ‘’Ik ga graag op zoek naar duurzame en unieke materialen zodat onze sieraden mooi blijven en mensen er lang van kunnen genieten’’ vertelt Mascha. De naam BAYU is afgeleid van het Indonesische woord ‘’Ayu’’, wat mooi en sierlijk betekent. Dat is precies hoe Mascha wil dat mensen zich voelen bij het dragen van de sieraden die zij ontwerpt.

Behalve sieraden en kralen verkoopt BAYU ook leuke woonaccessoires.

Cadeaus

Sinds dit jaar heeft de winkel een volledige make-over gekregen en is de voorkant van het pand omgetoverd tot een mooie cadeauwinkel. Je vindt hier nu kaarsen en kandelaren, planten, handbeschilderde potjes, servies, tassen en nog veel meer hebbedingetjes. Je kijkt je ogen uit.

BAYU is afgeleid van het Indonesische woord ayu, ‘mooi en sierlijk’.

De kracht van BAYU? ‘’Een groot deel van het assortiment wordt handgemaakt door onszelf! Dit zorgt ervoor dat je echt met een uniek cadeau naar huis gaat’’ vertelt Mascha enthousiast.

Kerst

De winkel ligt nu vol met de leukste kerstproducten en cadeaus. Het is het zeker waard om een kijkje te nemen. Mascha werkt met veel liefde en passie aan BAYU en maakt graag iedereen blij met haar mooie producten. Kom jij gezellig een kijkje nemen in haar winkel? Je kunt ook online terecht op www.bayu.nl of bekijk @BAYU_beads via social media.