Crea Weekend 2023 in de Broodfabriek komt er weer aan

Winkelen
Tijdens het Crea Weekend ontdekken bezoekers nieuwe hobby's.
Tijdens het Crea Weekend ontdekken bezoekers nieuwe hobby's. (Foto: Pexels/Jianying Chen)

Het is bijna zover, de voorjaarseditie van het Crea Weekend in De Broodfabriek in Rijswijk komt eraan. Op 31 maart, 1 & 2 april wordt de beurshal in De Broodfabriek gevuld met nieuwe en bekende standhouders die heel veel diverse producten laten zien op het gebied van hobby en creativiteit.

Deze keer zijn er veel workshops in voorjaarssfeer. De Rijswijkse beurshal is drie dagen gevuld met de nieuwste trends op hobbygebied. Denk aan papierhobby’s, haken of macramé’s maken, benodigdheden voor plotters, een nieuwe planner, en nog veel meer soorten creaties.

Standhouders

Op de website van de Broodfabriek is te zien welke standhouders er komen. Het Crea Weekend biedt de unieke kans om bij al deze aanbieders tegelijk te kunnen shoppen.

Workshops en demonstraties

Er zijn ook workshops om nieuwe hobby’s uit te proberen of vertrouwde hobby’s verder ontwikkelen. Zo maken bezoekers een eigen Tiffany glasdecoratie, kunnen ze acrylverf gieten, beginnen met een planner, een leuke groendecoratie maken of eco-papierscheppen en plantaardige inkt ontdekken.

Praktische informatie

Het Crea Weekend Rijswijk vindt plaats in de Broodfabriek in Rijswijk aan de Volmerlaan 12 op 31 maart, 1 april en 2 april. Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang voor volwassenen kost €9, voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar €4,50. Voor kinderen tot en met 6 jaar is de toegang gratis. Meer informatie: www.creaweekend.nl.