Woonzorglocatie Onderwatershof in Rijswijk organiseert op 24 september een open dag

Zorg
Onderwatershof is één van de locaties van Cardia.
Onderwatershof is één van de locaties van Cardia. (Foto: Cardia)

Onderwatershof biedt diverse woonmogelijkheden. Van royale huurwoningen voor mensen met verschillende zorgbehoeften tot een ruime, veilige woning voor mensen met dementie of chronische lichamelijke aandoeningen. Op de open dag kunt u komen kennismaken met deze woonvormen. Daarnaast zijn mensen die interesse hebben in een baan in de ouderenzorg van harte welkom. 

Ingezonden

De activiteiten vinden plaats in het Grand Café van Onderwatershof aan de Van Vredenburchweg 26. Er is een informatiemarkt waar u zich kunt laten informeren over het wonen of werken in Onderwatershof. U kunt meedoen aan activiteiten en er zijn allerlei lekkernijen te koop. 

Zelfstandig wonen met zorg

Tijdens de open dag kunt u informatie krijgen over de mogelijkheden van het zorgarrangement Volledig Pakket Thuis. Dit arrangement wordt aangeboden in de huurwoningen van Onderwatershof. Daarmee kunt u zelfstandig wonen, ook als u of uw partner verpleeghuiszorg nodig heeft. Met het Volledig Pakket Thuis kunt u dan een zorgarrangement op maat afnemen. Hierdoor kunt u ondanks de zorgindicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg toch samen thuis blijven wonen. Tijdens de open dag vertellen de medewerkers van Onderwatershof hier graag meer over. 

Rondleiding 

Er is op de open dag beperkt gelegenheid voor een rondleiding in het verpleeghuis en de huurwoningen van Onderwatershof. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website www.cardia.nl/open-dag. Als de rondleidingen vol zitten, kunt u op een later moment een afspraak maken via het klantenbureau van Cardia (klantenbureau@cardia.nl; tel. 070-8008888). De open dag is van 11:00 tot 15:00 uur op 24 september. Onderwatershof is gevestigd op het adres Van Vredenburchweg 26 in Rijswijk. 

Over Onderwatershof en Cardia

Onderwatershof is één van de locaties van Cardia. Cardia biedt ouderenzorg in vijf woonzorglocaties in Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer. Daarnaast biedt Cardia ook thuiszorg. Woonzorgcentrum Onderwatershof vindt u grenzend aan het oude, gezellige centrum van Rijswijk. Aan de Van Vredenburchweg bieden we diverse woonmogelijkheden. Van royale huurwoningen voor mensen met (lichte) zorgbehoeften tot een ruime, veilige woning voor mensen met dementie of chronische lichamelijke aandoeningen