Met spoed dekens en dekbedden nodig voor Oekraïners in Rijswijk en omstreken

Zorg
Op de Merellaan 13 in Rijswijk staat permanent een inzamelcontainer.
Op de Merellaan 13 in Rijswijk staat permanent een inzamelcontainer. (Foto: Dorcas)

Dorcas is met spoed op zoek naar dekens, dekbedden en toebehoren voor vluchtelingen uit Oekraïne die in Delft en Rijswijk worden opgevangen.

Concreet zijn nodig: dekens, dekbedden (zowel 1- als 2-persoons) voor volwassenen en kinderen, dekbedovertrekken, slopen, kussens, lakens, hoeslakens en bed-, bad- en huishoudtextiel. Ook goede en warme winterkleding voor dames, heren, kinderen en baby’s is welkom, evenals goede, waterdichte schoenen en winterlaarzen. Ook handschoenen, mutsen en sjaals zijn nodig. Alles moet schoon, heel, compleet, droog en niet versleten zijn.

Inzameladressen

Men kan alles afgeven op de volgende inzameladressen: Merellaan 13 in Rijswijk-Zuid/Delft-Noord, Sir Winston Churchilllaan 1035 in Rijswijk (bij deze locaties staat permanent een groene inzamelcontainer van Dorcas in de tuin) en op de Vreedestraat 11 in Delfgauw. Bij alle locaties kan men zeven dagen per week terecht, zonder afspraak. Het verzoek van Dorcas is alles te verpakken in dichtgebonden, plastic vuilniszakken.  

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.dorcashulpdelft.nl. Daarnaast kan gebeld worden naar 070-4151013/06-48525932, of gemaild naar dorkashulpdelft@hotmail.com.