Noord-Hollanders opgelet jullie kunnen tot 1 juli digitaal meepraten over de gewenste capaciteiten van onze nieuwe Commissaris van de Konin

Algemeen

;Provinciale Staten gebruiken de uitkomsten van deze enquête bij het opstellen van de profielschets die in de uiteindelijke vacature voor de nieuwe commissaris van de Koning komt.;Noord-Hollanders kunnen tot en met 1 juli meepraten over hun nieuwe commissaris via;www.noord-holland.nl/jouwcdk. Op deze website staat informatie over de rollen en taken van een commissaris. Hier kunnen Noord-Hollanders ook laten weten aan welke eigenschappen zij de voorkeur geven. Moet de CvdK de weg weten in politiek Den Haag en Brussel of eerder goed weten wat er speelt in heel Noord-Holland? Is eerlijk en duidelijk zijn belangrijk of gaat het toch liever om diplomatiek en bedachtzaam opereren? Moet de CvdK juist open staan voor veranderingen of vooral een stabiele factor zijn? Daarnaast kunnen inwoners van Noord-Holland in een open vraag aangeven welke eigenschappen en vaardigheden zij nog meer belangrijk vinden. Zeker 20 inzenders maken kans om als gast van Provinciale Staten aanwezig te zijn bij de officiële installatie van de nieuwe cdK.

NOORD-HOLLAND- Noord-Hollanders kunnen tot en met 1 juli meepraten op de website van de provincie over hun nieuwe commissaris van de koningin (CvdK) via www.noord-holland.nl/jouwcdk .Noord-Holland moet op zoek naar een nieuwe commissaris van de Koning (cdK) nu Johan remkes te kennen heeft gegeven afscheid te willen nemen. Wat voor persoon moet dat zijn? Welke eigenschappen zijn belangrijk voor de nieuwe commissaris? Deze maand kunnen de Noord-Hollanders daarover al meepraten.