Tijdelijke totale afsluiting van de Sint Maartensweg tussen Sint Maarten en Sint Maartensbrug tot en met eind april; alle haltes buurtbus b

Algemeen

De weg tussen Sint Maarten en Sint Maartensbrug is van maandag 19 maart tot en met eind april 2018 alsnog geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel van de weg gebruik blijven maken. De reden van deze gehele afsluiting is, dat wij de veiligheid van de mensen die daar aan het werk zijn, willen garanderen. Daarnaast rijden fietsers en voetgangers gedurende de werkzaamheden ook over de rijbaan.;In de periode van januari tot en met eind mei 2018 legt de Firma A. Hak een waterleiding tussen Sint Maartensvlotbrug tot aan Sint Maarten aan. Deze werkzaamheden vloeien voort uit de aanleg van een nieuwe watertransportleiding, die in 2017 langs de N9 van Schoorldam naar Schagerbrug is gerealiseerd.;De buurtbus rijdt tijdelijk met een omweg door de Waldervaart over Valkkoog, Sint Maarten via de West-Friese Omringdijk naar Schagerbrug en via de Grote Sloot weer naar Sint Maartensbrug. Hierdoor kunnen alle bushaltes beschikbaar blijven. Vragen? Wie vragen heeft kan contact opnemen met de uitvoerder van Firma A. Hak West B.V., de heer Bas van der Kort via telefoon nummer 06 829 481 29.

De weg tussen Sint Maarten en Sint Maartensbrug is van maandag 19 maart tot en met eind april 2018 alsnog geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel van de weg gebruik blijven maken. De reden van deze gehele afsluiting is, dat wij de veiligheid van de mensen die daar aan het werk zijn, willen garanderen. Daarnaast rijden fietsers en voetgangers gedurende de werkzaamheden ook over de rijbaan. In de periode van januari tot en met eind mei 2018 legt de Firma A. Hak een waterleiding tussen Sint Maartensvlotbrug tot aan Sint Maarten aan. Deze werkzaamheden vloeien voort uit de aanleg van een nieuwe watertransportleiding, die in 2017 langs de N9 van Schoorldam naar Schagerbrug is gerealiseerd. De buurtbus rijdt tijdelijk met een omweg door de Waldervaart over Valkkoog, Sint Maarten via de West-Friese Omringdijk naar Schagerbrug en via de Grote Sloot weer naar Sint Maartensbrug. Hierdoor kunnen alle bushaltes beschikbaar blijven.