GevelConcert in ‘t VELD krijg doorgang!

Algemeen
Kom je ook naar GevelConcert in 't Veld?
Kom je ook naar GevelConcert in 't Veld? (Foto: aangeleverd )

’t VELD -  21 augustus gaan we weer los in ’t Veld: GevelConcert Live gaat door. Met diverse artiesten en dj’s op twee podia een knallende afsluiter van de zomervakantie, aldus organisatoren Jim Groenland van JG Horeca en Maarten de Jong van bouwbedrijf Gevelconcept.

Na twee door corona uitgestelde edities gaat het op zaterdag door

De datum was al een tijd geleden geprikt, maar met groen licht voor de geplande evenementen kan nu eindelijk de spot vol op GevelConcert Live en de kaartverkoop in gang gezet.

Wederom is de binnenplaats van bouwbedrijf Gevelconcept aan de Leijerpolderweg het decor voor het festival, waar naast de twee podia in tenten ook diverse foodstands staan opgesteld. “Mensen zijn weer toe aan een goed feest. Dat zag je bij Popweekend Schagen dat in 48 uur was uitverkocht, Badpop in een kwartier”, zegt Groenland, die Robbert van der Steenhoven, Outcast, The Cats Aglow en Black Fire DJ team naar ’t Veld trekt. De artiesten wisselen elkaar een aantal keer af op de twee podia. Groenland: “Met The Cats Aglow hebben we palingsound ten top, terwijl het repertoire van Robbert van der Steenhoven een vette knipoog naar De Toppers is. Outcast is een superformatie met repertoire van de sixties tot nu en tussendoor is er de muziek van het fantastische Black Fire dj team.”

Groenland en De Jong werken nauw samen met de gemeente Hollands Kroon en Veiligheidsregio NHN. Groenland: “We nemen uiteraard de RIVM-regelgeving in acht. Daarbij is het terrein prima toegankelijk, er is genoeg ruimte.” Kaarten à € 10,- (ex. ticketfee) zijn te koop op www.gevelconcertlive.nl. De organisatie raadt aan vooral ook de socials in de gaten te houden voor de laatste updates.


Bijschrift - Credit

Het prachtige terrein staat in augustus vol met bezoekers.