Grote gift voor Inloophuis Burgerbrug

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SCHAGERBRUG - Inloophuis Burgerbrug mocht donderdag 27 januari een grote gift ontvangen van 19.000 euro. En dat was een feestje waard! Inloophuis Burgerbrug is een startend Inloophuis voor mensen die geraakt zijn door kanker bij henzelf of bij hun naasten.

Eleven Floawers Foundation overhandigde afgelopen donderdag 27 januari deze mooi gift op een feestelijke manier in de toekomstige ontmoetingsruimte.

Inloophuis Burgerbrug is een van de winnaars die meedeed aan de challenge Inclusieve zorg in het groen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie gift. Het geeft ons Inloophuis Burgerbrug de mogelijkheid gegeven om een mooie start te maken, zodat wij zoveel mogelijk mensen kunnen ondersteunen die geraakt zijn door kanker.

Inloophuis Burgerbrug is gevestigd op Geitenhouderij ‘t Roode Hart in Burgerbrug. Dit is een groene en rustgevende omgeving waar mensen met kanker en hun familie even op adem kunnen komen.

Het Inloophuis Burgerbrug opent in april de deur en zal naast de mooie groene omgeving een plek zijn voor ontmoeting met lotgenoten, bijeenkomsten en informatie.

Het Inloophuis Burgerbrug ontvangt tot die tijd op afspraak. Wees welkom om een afspraak te maken. Contactpersoon: Wendy Borst-Roozendaal. E-mail: wamborst@gmail.com.

Afbeelding