Sponsorloop voor Hospice Schagen

Algemeen
Loopt u mee met de sponsorloop?
Loopt u mee met de sponsorloop? (Foto Hospice Schagen)

SCHAGEN - Marjet en Evelien, medewerkers van Hospice Schagen organiseren voor de vierde maal, op zaterdag 12 maart een sponsorloop ten bate van Hospice Schagen. 

Om Hospice Schagen de mooie uitstraling te laten behouden, is veel geld nodig. Inmiddels hebben al veel deelnemers zich ingeschreven, maar Hospice Schagen hoopt uiteraard op nog meer aanmeldingen.

De route

Start en finish van de route is Hospice Schagen. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn: 10 Km of 20 Km. De inschrijfkosten bedragen €10,- p.p. Sponsors zoeken is niet verplicht maar natuurlijk wel heel erg welkom. Voor degene die het hoogste bedrag bijeengelopen heeft is er een leuke prijs beschikbaar gesteld door diverse ondernemers uit Schagen e.o. Het bedrag dat wordt opgehaald, komt in zijn geheel ten goede aan Hospice Schagen.

Goodiebag

Bij aanvang van de loop krijgt iedere deelnemer een goodiebag aangeboden. In de goodiebag zit een consumptiebon voor iets lekkers na afloop. Bij de diverse stempelposten zal de inwendige mens niet vergeten worden en is er de mogelijkheid om van het toilet gebruik te maken.

Prijzen

De uitslag van het opgehaalde bedrag zal kenbaar worden gemaakt via facebook en de lokale media. De deelnemers die in de prijzen zijn gevallen, vanwege het hoogst opgehaalde sponsorbedrag, krijgen de gewonnen prijs thuis uitgereikt. Ook dit zullen wij delen op onze facebookpagina.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor de sponsorloop kan tot uiterlijk 4 maart. Dit kan via de mail: hospiceschagen@hotmail.com of neem contact op met Evelien Plak: 06 25443440. 

Wilt u niet wandelen, maar draagt u Hospice Schagen wel een warm hart toe, dan kunt u uiteraard ook alleen sponseren (voor bedrijven maken wij desgewenst een factuur). Uw bijdrage kunt u overmaken naar: NL26 RABO 0316 9205 09 t.n.v.: Stichting Hospice Schagen ovv: Sponsorloop Hospice Schagen en uw naam.

Over Hospice Schagen

Hospice Schagen is gevestigd aan de Johan Vermeerstraat 1 te Schagen. Hospice Schagen is een “bijna-thuis-huis”. Een kleinschalige instelling waar 24 uur per dag, 7 dagen per week, door een team van verpleegkundigen en vrijwilligers zorg wordt geboden, op een persoonlijke manier in een huiselijke sfeer, aan gasten die de laatste levensfase in gaan.