Concert Hebe in kerkje Eenigenburg

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

EENINGENBURG - Een bijzonder concert zondag 24 april in het kerkje van Eenigenburg. Kom kijken en luisteren naar Hebe. Een trio van EP’s met een steeds groter bereik. 

Tussen 2015 en 2020 experimenteerde Hebe vaardig met nieuwe stijlen en bereikte luisteraars van over de hele wereld. Zo werd de laatste single ‘Afraid of Being Hurt’ in zijn volle lengte gebruikt door de US serie ‘Couples Therapy’. Tijdens de laatste aflevering en titeltrack ‘Cards On The Table’ werd op uitnodiging live bij UK blog en channel Mahogany gespeeld, naast artiesten als Rhye, Birdy en Billie Eilish.

Hun nieuwste release ‘Wait for Daylight’ heeft een organische sound, die akoestische gitaar en gelaagde, volle harmonieën naadloos in elkaar vlecht. Haar warme, airy stemgeluid creëert een gevoel van melancholie en hoop, zonder te ernstig of zelfverzekerd over te komen op haar krachtgevende indie pop. Wie verzekerd wilt zijn van een plaats, wordt aangeraden op tijd te komen. De deuren zijn vanaf half drie open voor publiek.

Aanvang concert: 15.00 uur, de toegang en de koffie en thee in de pauze zijn gratis. Na afloop is er een collecte voor een bijdrage in de onkosten.