Oek Jong speelt High School Musical

Algemeen
Kom ook naar High School Musical OEK.
Kom ook naar High School Musical OEK. (Foto:Filmposter )

SCHAGERBRUG - Toneelvereniging OEK Jong presenteert zaterdag 23 en zondag 24 april ‘High School Musical’.

De groep enthousiaste spelers in de leeftijd van 15-22 jaar zijn zeer ervaren en hebben samen al verschillende musicals neergezet, waaronder Fame Jr. en Aladin. High School Musical doet daar niet voor onder en het zangtalent onder de spelers is hoog.

Wanneer Troy en Gabriella tijdens een karaokewedstrijd met elkaar moeten zingen, ontdekken ze dat ze beiden talent en een passie voor zingen hebben. Maar er wordt van allebei heel andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam naar de overwinning leiden en Gabriella moet hetzelfde doen met haar scheikundeclub. Als hun teams erachter komen dat zij auditie hebben gedaan voor de schoolmusical, dwarsbomen zij hun plannen. Bovendien zijn de tweelingzussen Sharpay en Rachel ook van plan de hoofdrollen te krijgen - en om dat voor elkaar te krijgen zijn ze tot alles bereid.

Locatie: Ons Eigen Kroeg, Schagerweg 30a. Za 23 april 20.00u, zo 24 april 16.00 en 20.00u. Entree t/m 5 jaar 5 euro, volwassenen 9 euro. Reserveren: kaarten@oek.nl of via www.oek.nl.