Lezing Jack Keijzer over drugsgebruik onder jongeren

Algemeen
Afbeelding
(Foto: TRIMBOS)

‘T ZAND - Dinsdagavond 24 mei 2022 komt Jack Keijzer uit Hoogkarspel voor de 12e keer naar ‘t Zand om voorlichting te geven over het gebruik van drugs onder jongeren.

Helaas is Keijzer ervaringsdeskundige. Hij kan vanuit eigen ervaring vertellen wat het drugsgebruik voor negatieve gevolgen heeft voor jongerenmaar ook wat voor een enorme negatieve impact het op het gezin geeft op het moment dat een gezinslid drugsgebruiker is.

Op Koninginnedag 2007 is zijn 16-jarige zoon Pascal om het leven gebracht. De moord op Pascal bleek alles met verdovende middelen gebruik en handel te maken te hebben. Sindsdien heeft Jack Keijzer maar 1 doel voor ogen, namelijk om ouders en kinderen vroegtijdig te wijzen op de gevaren en desastreuze gevolgen van drugsgebruik. 

De dorpsraad heeft daarom dhr. Keijzer uitgenodigd om dinsdagavond voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders van zowel de St Jozefschool als de Zandhope zijn indrukwekkende verhaal te vertellen. De bijeenkomst voor de leerlingen en hun ouders begint om 19.30 uur in De Jonge Prins. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij de lezing aanwezig te zijn. Naast het uitdragen van zijn kennis kunnen aanwezigen ook met vragen bij hem terecht.

De afgelopen twee jaar is de heer Keijzer niet geweest i.v.m. coronamaatregelen. Kinderen die inmiddels op het voortgezet onderwijs zitten zijn ook van harte welkom bij de lezing. Graag voor 20 mei mailen naar anjavanwoesik@gmail.com indien en met hoeveel mensen je aanwezig wilt zijn.