Kunst op locatie door dorpen rondom Schagen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

REGIO SCHAGEN - In 2022 organiseert Kunstcommissie Harenkarspel voor de 11e keer de kunstroute Kunst-op-locatie. Een gratis fiets- en wandelroute langs adressen waar kunst te zien is van plaatselijke kunstenaars.

Kunst-op-locatie gaat in 2022 op 21 en 22 mei door de dorpen Valkkoog, Groenveld, Sint Maarten, Stroet en Dirkshorn. Er zijn 18 locaties met meer dan 22 kunstenaars te bezoeken, dit kunnen zowel amateurs, semiprofs als professionele kunstenaars zijn. Er is ook dit jaar weer een grote verscheidenheid aan getoonde kunstuitingen. Er is ook werk te zien van diverse work-shops georganiseerd door de Kunst op Locatie Harenkarspel op de plaatselijke basisscholen en van de Buurtkamer Hornhoeve.

Kunst op Locatie door Valkkoog, Groenveld, Sint Maarten, Stroet en Dirkshorn vindt plaats op 21 & 22 mei 2022 van 11:00 tot 17:00. De locaties waar de kunstenaars exposeren zijn gratis toegankelijk. De route is te vinden op de web-site www.kunst-op-locatie.nl. Bij alle deelnemende locaties liggen er flyers met de route.

Deze kunstroute wordt georganiseerd door de Kunstcommissie van de voormalige gemeente Harenkarspel.