Concert zanger-pianist Roon Staal in de Hippolytuskerk

Algemeen
Zanger-pianist Roon Staal.
Zanger-pianist Roon Staal. (Foto: Universal Journey)

Tijdens deze Zomer Tour zingt Roon bekende covers zoals ‘The Boxer’ en ‘The Sound Of Silence’ van Simon&Garfunkel, ‘Help Me Through The Night’ van oom Ede, ‘I Have A Dream’ van Abba, ‘Anthem of Europe’ van Ludwig van Beethoven, ‘Imagine’ van John Lennon en eigen werken zoals ‘Promise’, ‘The Garden Of Light’ en ‘By Her Side’.

HIPPOLYTUSHOEF - Na de succesvolle Lente Tour trekt de 42-jarige zanger, componist, pianist en acteur Roon Staal weer door ons land met zijn Zomer Tour langs 14 locaties in 10 provincies. Hij doet Hippolytushoef aan met een concert in de Hippolytuskerk, vrijdag 10 juni, 20.00 uur. 

De tour start 9 juni en eindigt op 1 juli. Het is een van de vijf vaste touren in het jaar en zelfs gedurende de corona-periode bracht hij met zijn organisatorisch team intieme, corona-proof concerten. Staal zingt met veel bevlogenheid en overtuigingskracht bekende covers en eigen werken. Hij begeleidt zichzelf achter de piano.

Covers en eigen werk

Zowel zijn trouwe als nieuw publiek omarmt de warme heldere stem en pianoklanken van Roon Staal die variëren van vredig en zacht naar wervelend. De kleinschalige concerten in akoestiekrijke kerken geven een intieme sfeer tussen het publiek en Staal. 

Roon Staal, wars van sterallures, heeft naast zijn passie voor muziek nog twee passies: wandelen en voetbal. Helemaal thuis voelt de 42-jarige avonturier zich in Westerland, vlakbij de Waddenzee. Daar woont hij samen met zijn verloofde en dochtertje.

Zijn vriend en mentor Art Garfunkel is overtuigt van zijn kunnen en zegt: “Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!”. In de pauze of na het concert is er gelegenheid cd’s te laten signeren. Meer informatie en reserveren: www.roonstaal.com, tel: 06-15403125.