Dit zijn de eerste namen van Popweekend Schagen

Algemeen
The Dirty Daddies zette voorgaande jaren de markt op z'n kop!
The Dirty Daddies zette voorgaande jaren de markt op z'n kop! (Foto: John Wood)

SCHAGEN - Nog even en dan vindt in Schagen hét zomerse hoogtepunt van het jaar plaats: Popweekend! Een evenement waar publiek met een pilsje in de hand geniet van de muziek van regionale en nationale bands en het centrum verandert in een feestelijk festivalterrein. De eerste artiesten zijn zojuist bekendgemaakt.

‘’Met de aankondiging van de populaire zangeres Emma Heesters, de festival-sensatie van dit moment ‘Goldband’, de energieke Mash-up Partyband ‘Daredevils’ en dan eindelijk de langverwachte reünie van Funky Frank & The Soulfingers, weet je nu al dat het een hete zomer tijdens Popweekend Schagen gaat worden’’, laat de organisatie weten via de sociale media. De komende dagen volgen er nog meer namen die er klaar voor zijn om na twee jaar de markt op zijn kop te gaan zetten.

Popweekend vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 en zondag 7 augustus. Voor de zaterdag is er een kaartverkoop, de voorverkoop start 1 juli. Deze kaarten kosten 11 euro inclusief servicekosten. De zondag is gratis toegankelijk.