Laatste weekend Ku(n)stroute Zijpe aan Zee

Algemeen
Beeldende kunst op het strand.
Beeldende kunst op het strand. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Wie nog geen kijkje heeft genomen bij Ku(n)stroute Zijpe aan Zee op het strand van de gemeente Schagen heeft deze week de laatste mogelijkheid.

In het laatste weekend kan men, naast de beeldende kunst, genieten van livemuziek van Silver Lining (zaterdag 25 juni om 20:00 uur bij De Stern) en een voorstelling bezoeken tijdens de dag van het theater (zondag 26 juni). Ook zijn er nog workshops waar je aan deel kunt nemen, fotografie, schilderen en beach raffia ketting maken. Dit alles met als decor het prachtige strand.

Tijdens Ku(n)stroute Zijpe aan Zee zullen rondom de tien strandpaviljoens in Petten, Sint Maartenszee, Callantsoog en Groote Keeten kunstenaars uit heel Nederland hun kunstwerken exposeren. Aan elk paviljoen is een beeldend kunstenaar gekoppeld, die op het strand rondom het paviljoen en in sommige gevallen ook op het terras en binnen kunstwerken tentoon zal stellen.

Alle voorstellingen en optredens zijn gratis toegankelijk. Informatie over het gehele programma is te vinden via www.kunstroutezijpe.nl.

Beeldende kunst op het strand.