Jubileumeditie Vlotbrugtoernooi

Algemeen
De jubileumeditie van het Vlotbrugtoernooi komt eraan.
De jubileumeditie van het Vlotbrugtoernooi komt eraan. (Foto: aangeleverd)

‘T ZAND – Op de kunstgrasbanen van Tennisvereniging ‘t Zand aan de Koning Willem II weg wordt van zaterdag 30 juli tot en met zondag 7 augustus de 20e editie van het populaire Vlotbrugtoernooi gehouden. Vanaf dit jaar worden zij ondersteund door een nieuwe hoofdsponsor die de naam van het toernooi zal dragen. Namelijk: ‘De Heij Adviesgroep Vlotbrug Toernooi’. 

In totaal biedt dit toernooi 22 onderdelen aan, waaraan in totaal iets meer dan driehonderd deelnemers meedoen. “De Corona’s zullen weer koud staan”, aldus de Vlotbrug-commissie. Deze fris-zoete verschijning doet het al jaren erg goed onder de toeschouwers en deelnemers. Zoals gewoonlijk zal iedereen op het tennispark verzorgd worden met een lekker hapje van de keukenbrigade.

Feestavond 

Dit jaar weer traditioneel een visavond, op de feestavond van het toernooi. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 5 augustus. ‘’We zijn er blij een nieuwe visbakker te mogen verwelkomen met heerlijk versbereide vis.’’ Zaterdag 6 augustus worden de halve finales gespeeld en de daaropvolgende zondag alle finales. Iedereen is van harte welkom om bekenden op het tennispark aan te moedigen tijdens de wedstrijden. 

Categorieën

Tijdens negen speeldagen worden wedstrijden gespeeld in de categorieën:

HE 5, 6, 7 en 8
DE 5, 6, 7 en 8
HD 5, 6, 7, 7 35/+ en 8
DD 5, 6, 7, 7 35/+ en 8
GD 5, 6, 7 en 8

Schrijf je snel in op www.toernooi.nl