Koninklijke Onderscheiding voor Mark Peeters.
Koninklijke Onderscheiding voor Mark Peeters. (Foto: Gerrit Stam)

Meerdere onderscheidingen bij Reddingsbrigade Callantsoog

Algemeen

CALLANTSOOG - Burgemeester Marjan van Kampen heeft zaterdag 9 juli een Koninklijke onderscheiding, het Compliment van Schagen en vrijwilligersmedailles Openbare Orde en Veiligheid aan vrijwilligers voor de Reddingsbrigade Callantsoog Paal 13 uitgereikt. Dat gebeurde tijdens de feestelijke viering van hun 60 jarig jubileum.

Mark Peeters woont in Nieuwegein maar zijn inzet is groot voor Callantsoog en de regio. Hij kreeg een Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de Reddingsbrigade Callantsoog Paal 13, maar ook voor de Reddingsbrigades Nederland en Noord-Holland-Noord, de Nationale Reddingsvloot, de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen. Mark is voorgedragen voor deze Koninklijke onderscheiding door het bestuur van de Reddingsbrigade Callantsoog, waarmee ze hun dank voor de grote inzet van Mark uitdrukken.


Daniella Timmers is voorgedragen voor het Compliment van Schagen - Foto: Gerrit Stam

Het Compliment van Schagen voor Daniella Timmers

Sinds 2014 is Daniella Timmers een actief bestuurslid en penningmeester van de Reddingsbrigade Callantsoog Paal 13. Ze heeft zich in de afgelopen acht jaar ingezet voor het reddingswerk in Callantsoog en omstreken. Daarnaast is zij voor meerdere andere organisaties in Callantsoog actief. Dit alles geheel op vrijwillige basis. Daniella is voorgedragen voor het Compliment van Schagen door bestuursleden van de Reddingsbrigade Callantsoog. Ze willen haar danken voor haar inzet voor de vereniging.


Marc Bregman - Foto: Gerrit Stam

Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid Alarmploeg Paal 13

Marc Bregman is zijn hele leven al verbonden aan het strand en de zee. Het was dan ook niet zo gek dat hij al op jonge leeftijd, nu 36 jaar geleden, lid werd van reddingsbrigade Paal 13. Zijn vader, wijlen Dick Bregman, is een aantal jaar voorzitter van de vereniging geweest. Eind 2005 trad Marc toe tot de alarmploeg. Sindsdien is hij betrokken geweest bij maar liefst 43 uitrukken. Zijn eerste uitruk was op 29 mei 2006. In 2021 maakte Marc een carrière switch en is nu gediplomeerd ambulancechauffeur. Zo neemt Marc nog meer kennis en ervaring mee tijdens de uitrukken van de alarmploeg. Daarnaast is Marc sinds dit jaar ook bevelvoerder van de alarmploeg geworden. Mooie volgende stappen in zijn carrière binnen de openbare orde en veiligheid.

Hij is door het bestuur van de Reddingsbrigade Callantsoog voorgedragen voor de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid. Hiermee spreekt het bestuur dank uit voor jarenlange inzet voor de vereniging.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Schagen

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Etos Schagen maakt intrede in haar prachtige pand Algemeen 5 okt, 14:34
Afbeelding
Filatelie, de liefhebberij voor het verzamelen van postzegels Algemeen 5 okt, 13:25
Afbeelding
VZV speelt Europese handbalwedstrijden Algemeen 5 okt, 12:14
Afbeelding
SP-Kamerlid naar Schagen met revolutionair financieel plan Algemeen 5 okt, 10:59
Afbeelding
Inkijkje in het leven van de bloeiende natuur Algemeen 5 okt, 10:43
Afbeelding
Voetganger aangereden in Burgerbrug 112-nieuws 4 okt, 15:56
Afbeelding
Dierendag in beeld Algemeen 4 okt, 14:45
Afbeelding
Open dag Hospice Schagen Algemeen 4 okt, 09:51
Afbeelding
Onderzoek CvdM: huis-aan-huisbladen hebben het grootste bereik Algemeen 4 okt, 09:14
Afbeelding
Alzheimer Nederland zoekt collectanten Algemeen 3 okt, 14:55
Afbeelding
Wereldpremière Spot’70 Algemeen 3 okt, 13:40
Afbeelding
Bedrijven openen hun deuren in maart Algemeen 3 okt, 11:50
Afbeelding
Werkzaamheden Zijperbrug Algemeen 3 okt, 11:16
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Schagen

Op Rodi Schagen volg je het laatste nieuws uit Schagen. Rodi Schagen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Schagen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Schagen in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief