Gratis pendelbus van Nieuwe Niedorp naar Vomar Schagen

Algemeen
De pendelbus rijdt de komende weken elke dag.
De pendelbus rijdt de komende weken elke dag. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Vomar Voordeelmarkt is dinsdag 2 augustus gestart met een gratis pendeldienst voor inwoners van Nieuwe Niedorp naar de Vomar winkel aan de Nieuwe Laagzijde in Schagen. De Jumbo supermarkt in het winkelcentrum in Nieuwe Niedorp is langere tijd gesloten vanwege een verbouwing. Om een alternatief voor de inwoners te bieden organiseert Vomar deze gratis dienst. 

De pendelbus vertrekt drie keer per dag, om 10.00 uur, om 14.00 uur en om 18:00 vanaf het parkeerterrein bij het winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp. In Schagen wacht de bus 45 minuten en rijdt daarna weer terug naar Nieuwe Niedorp. Volgend jaar opent Vomar ook een supermarkt in het winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp. 

Waardebonnen

Vomar heeft voor de inwoners van Nieuwe Niedorp ook waardebonnenboekjes huis aan huis verspreid met daarin voordelige acties op producten van Vomar. Deze waardebonnen kunnen bij alle winkels van Vomar in Schagen verzilverd worden. De pendelbus rijdt de komende weken elke dag van maandag t/m zondag heen en weer. De opstapplaats is bij de entree van het winkelcentrum bij de invalideparkeerplaatsen aan de Trambaan.