NK Stockcar F1 in Sint Maarten

Algemeen
Deze dag staat geheel in het teken van het open Nederlands kampioenschap Stockcar F1.
Deze dag staat geheel in het teken van het open Nederlands kampioenschap Stockcar F1. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTEN - De ACON Autocross organiseert zondag 14 augustus haar vijfde wedstrijd van het seizoen. Deze dag staat geheel in het teken van het Open Nederlands Kampioenschap Stockcar F1.

Op het terrein aan de Breelandseweg 11, 1744 HH in Sint Maarten beginnen de wedstrijden om 11.00 uur tot 18.00 uur. Er wordt gestreden in vier klassen tw. Rodeo klasse, Vrij Standaard klasse, Kever klasse en de Stockcar F1 klasse. Er worden deze dag ongeveer 250 coureurs verwacht.

Entree voor volwassenen €15,00. Kinderen tot 12 jaar €5,00. Het parkeren is gratis. Er wordt net als bij de vorige wedstrijden een livestream gemaakt door Schoon Producties uit Broek op Langedijk. Het is een druk bezochte dag, kom daarom op tijd. Het is een prachtig dagje uit voor alle leeftijden. Men mag op het gehele cross terrein komen, dus ook in het rennerskwartier. Alles is prima te bekijken rond de gehele baan. Kortom, een belevenis die je niet wil missen. Meer informatie via www.aconautocross.nl. Informatie en vragen via info@aconautocross.nl.