Lenny Kuhr in het Cultuurkerkje

Algemeen
Lenny Kuhr zingt in cultuurkerkje van Oudesluis
Lenny Kuhr zingt in cultuurkerkje van Oudesluis (Foto: Rob Becker)

OUDESLUIS - Lenny Kuhr, een icoon van het Nederlandse lied, bracht begin 2022 haar nieuwe album “Lenny Kuhr” uit. Lenny zingt zaterdag 10 september om 20.00 uur uit haar grote en levendige oeuvre.  

Het muzikale label Excelsior zag er wel wat in om de zangeres ‘in de herfst van haar leven’ opnieuw tot artistieke bloei te brengen. En dat is gelukt. Volgens de recensenten zingt Lenny beter dan ooit.

Met haar laatste album treedt ze uit haar comfortzone, met verrassende resultaten. Ze realiseerde nieuw werk van haarzelf en werk dat collega’s speciaal voor haar schreven. Stef Bos schreef het nummer ‘Nog steeds een troubadour’. Ook Spinvis en Elke Vierveijzer schreven een nummer. Ze zingt een liedje van haar dochter Daphna die in Israël woont en van haar in 2014 overleden partner Herman Pieter de Boer.

De nieuwe plaat van Lenny Kuhr is een rijk gearrangeerd popalbum. Op haar 33e album loopt Lenny Kuhr over van vitaliteit: elf ijzersterke en gevarieerde liedjes, gezongen met de nog steeds spatzuivere stem van La Kuhr, met veel gevoel gearrangeerd door Reyer Zwart.

Locatie: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis. Zaterdag 10 september, 20:00 uur. Entree: 20 euro pp (incl. reservering en koffie / thee bij entree) Reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/