Toekomst van de landbouw in Zijpe

Algemeen
De toekomst van onze landbouw.
De toekomst van onze landbouw. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSBRUG - Het Zijper landschap organiseert een informatieavond op donderdag 15 september. De centrale vraag is wat kunnen actieve, bewuste burgers die woonachtig zijn in De Zijpe doen om de noodzakelijke transitie in onze landbouw en veeteelt te (onder-)steunen.

De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis De Uijtkijk, Maarten Breetstraat 1 te Sint Maartensbrug. Kees Klomp start de bijeenkomst om 20:00 uur. Kees Klomp is geboren in 1968 en inmiddels woonachtig tussen boeren in een Drents Plattelandsdorp. Hij studeerde Politicologie en Communicatiewetenschap. Nu is hij lector Betekenis-economie aan de Hogeschool Rotterdam. Hij schreef de bestseller ‘Handboek Betekenisvol Ondernemen’. 

Verder komen aan het woord de familie Huiberts over hun biologische bollenbedrijf en de familie Schrijver over hun biologische tuindersbedrijf, allebei gevestigd in de Zijpe. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Van 19:30 tot 20:00 uur is een huishoudelijke ledenvergadering over begroting 2023 en jaarrekening 2022.

Kees Klomp.