Een weekend vol mode en vermaak.
Een weekend vol mode en vermaak. (Foto: aangeleverd)

Schagen als modehoofdstad van de Noordkop

Algemeen

SCHAGEN - Schagen is de gezelligste modestad van de Noordkop. September is de start van een nieuw modeseizoen en wordt in de fashionwereld gezien als de belangrijkste maand van het jaar. De zomervakantie is voorbij, het kwik glijdt geleidelijk naar beneden waardoor we onze zomerkleding niet meer kunnen dragen. Met als gevolg; we hebben nieuwe kleding nodig die past bij de komende seizoenen. Kom daarom naar het mode-event van het jaar, bewonder de nieuwe collectie en shop till you drop!

Op zaterdag 24 en zondag 25 september organiseert Schagen Marktstad het modeweekend. Twee dagen lang staat alles in het teken van mode, accessoires, beauty en lifestyle. De al eerder georganiseerde edities waren een groot succes. Het is tijd om na twee jaar weer een prachtig evenement neer te zetten. 

Meer dan alleen mode

Het modeweekend is geschikt voor iedereen. Gezelligheid en diversiteit staan voorop, dit betekent dat er voor iedereen iets wils is. Vooral de fashionparade op zaterdag is een inspirerende belevenis van A tot Z. Zoek je een leuke bril, sieraad of tas voor bij die mooie outfit?  Bekijk de show, want hieraan doet werkelijk elke winkel uit Schagen mee die met mode te maken heeft. Hier kun je zien welke combinaties er allemaal mogelijk zijn. Het zorgt voor een verfrissend overzicht van de nieuwste trends én je komt misschien wel op ideeën en combinaties die je meteen niet zelf bedacht zou hebben. Voor jezelf, je partner of kinderen. 

Trends en kleuren spotten

De nieuwste collecties worden aan jou getoond tijdens een spetterende en professionele modeshow. Alle deelnemende winkels verzorgen hun eigen modellen en kleden hen aan met prachtige creaties en bijzondere accessoires. Tijdens de mini-parade showen de kids je wat de laatste mode is, de winkel Amazing Kids doet ook mee. Laat je hier inspireren op het gebied van kinderkleding.  

Alle shows worden voorzien van gezellige muziek. De eerste show is om 13:00 uur en kun je bekijken op de Gedempte Gracht (ter hoogte van Schmalz). De tweede show is om 15:00 uur en kun je bezichtigen op de Markt. Na de shows flaneren alle modellen in één lange parade dwars door het centrum inclusief Molenstraat, Nieuwstraat en Nieuwe Laagzijde.

Sfeervol

Zondag is shopdag! De winkels zijn geopend vanaf 12:00 tot 17:00 uur. Kom gezellig langs om de mooiste setjes zelf te passen en shop de nieuwste fashionitems. In de meeste winkels wordt een extra activiteit georganiseerd om deze koopzondag nog sfeervoller te maken. Denk aan stylingtips, visagie, gezellige muziek of een leuke workshop. 

Deze bijzondere mode-dagen sluit je natuurlijk af met een fashionable cocktail en een heerlijk menu in één van de restaurants op de Markt. Schagen Marktstad is er klaar voor!


Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Schagen

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Niet bij de pakken neer zitten Algemeen 29 sep, 10:24
Afbeelding
Muisstil bij bloemlegging op Veteranendag Algemeen 29 sep, 09:35
Afbeelding
Miljoenen gratis bomen voor Nederland Algemeen 28 sep, 14:25
Afbeelding
Open dag Wonen Plus Welzijn Algemeen 28 sep, 14:05
Afbeelding
De toegevoegde waarde van interieur visualisatie op maat Algemeen 27 sep, 16:25
Afbeelding
Eén op zeven Nederlanders schaamt zich voor financiële situatie Algemeen 27 sep, 13:23
Afbeelding
Seizoen 2022 Muziektuin sfeervol afgesloten Algemeen 27 sep, 12:00
Afbeelding
Oude gewoonte in de OldSkoel Algemeen 27 sep, 11:49
Afbeelding
Aan tafel in Schagen Algemeen 27 sep, 11:17
Afbeelding
Appartementen op bedrijfspand Gorter goedgekeurd Algemeen 27 sep, 10:55
Afbeelding
Auto van dijk gereden 112-nieuws 26 sep, 22:49
Afbeelding
Uitzoeken, sparen, ruilen en nog veel meer Algemeen 26 sep, 16:10
Afbeelding
De Grote Clubactie voor 33 verenigingen Algemeen 26 sep, 15:25
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Schagen

Op Rodi Schagen volg je het laatste nieuws uit Schagen. Rodi Schagen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Schagen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Schagen in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief