Sportjournalist Jaap de Groot op bezoek

Algemeen
Jaap de Groot.
Jaap de Groot. (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - V.V. Dirkshorn heeft in samenwerking met Cultureel Dirkshorn de sportjournalist Jaap de Groot uitgenodigd. Al zijn hele werkzame leven is Jaap de Groot sportjournalist. En in die lange carrière heeft hij veel grote internationale sporthelden persoonlijk ontmoet.

Van Pelé tot Max Verstappen. Jaap was een persoonlijke vriend van Johan Cruijff en schreef daar een prachtig boek over. Na zijn afscheid als Chef sport van De Telegraaf beweegt hij zich nog steeds soepel door de nationale en internationale sportwereld en werkt voor grote mediabedrijven als CNN en SBS International.

Over al die jaren sportjournalistiek gaan ze met Jaap in gesprek. In een avondvullend programma komen veel pakkende verhalen en anekdotes aan de orde en blikken we terug op memorabele Nederlandse sportprestaties. Maar het is niet alleen een ‘trip langs ‘memory lane’.

Informatie

Jaap heeft ook een boeiende kijk op de ontwikkelingen in de hedendaagse sport. Gespreksleider Ger Welbers zorgt ervoor dat geen enkele vraag uit de zaal onbeantwoord blijft.

Kom gratis langs op vrijdag 30 september 20:00 uur in de Protestantse Kerk aan de Raadhuisstraat 5 te Dirkshorn.