Laat je meenemen op een muzikale reis

Algemeen
Robbert Fossen Band.
Robbert Fossen Band. (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - The Robbert Fossen (Blues) Band speelt zaterdag 1 oktober, op uitnodiging van VVO, in de grote zaal van Dorpshuis De Kastanjeboom te Dirkshorn. De band bestaat al sinds 2006 en heeft diverse bezettingen gekend. De stijl en het repertoire waren veelal gebaseerd op de Chicago Blues, maar de band zoekt nu veel meer de breedte op. 

Er zijn ook soul-, gospel- en rhythm & blues invloeden te horen. In de basis is de band 5-koppig, maar voor de live shows uitbreidbaar tot 12 mannen en vrouwen. Zelfs als trio kunnen ze hun mooie combi van stijlen spelen.  

Robbert heeft twee keer de Dutch Blues Challenge gewonnen en Nederland vertegenwoordigd op de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis, alwaar hij als eerste en enige Nederlander ooit de finale behaalde. Met de nieuwe stijlkeuze is de band een andere weg ingeslagen en veel breder inzetbaar dan alleen binnen het blues circuit. Overal kan de Robbert Fossen Band ‘het publiek’ meenemen op een muzikale reis langs de brandhaarden der Amerikaanse muziekgeschiedenis.  Een muzikale reis van Chicago naar New Orleans en weer terug...

Reserveren

De aanvang is om 20:30 uur, toegangskaarten kosten 12,- euro (VVO-leden hebben vrij toegang). Reserveren via e-mail vvo33@ziggo.nl.