De toegevoegde waarde van interieur visualisatie op maat

Algemeen
 Door middel van interieur visualisatie in 3D kun je zulke teleurstellingen gelukkig vaak voorkomen.
Door middel van interieur visualisatie in 3D kun je zulke teleurstellingen gelukkig vaak voorkomen. (Foto: aangeleverd)

Overweeg je grote aanpassingen in je interieur te doen? Of wil je je nieuwe woning voordat je erin trekt al compleet inrichten? Dan heb je vast gemerkt dat dit best lastig is. Wat er in je hoofd of op papier prima uitziet, blijkt in werkelijkheid soms tegen te vallen. Kleuren die op het eerste gezicht bij elkaar passen matchen toch niet en de bank blijkt uiteindelijk toch net wat te groot voor de woonkamer. Door middel van interieur visualisatie in 3D kun je zulke teleurstellingen gelukkig vaak voorkomen.

Simpele interieur visualisatie

Denk je dat interieur visualisatie alleen is weggelegd voor interieurstylisten, die kunnen beschikken over de duurste en beste programma’s? Dat valt gelukkig erg mee, want via https://rendersopmaat.nl ligt zo´n weergave voor bijna iedereen binnen handbereik. Ook hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste programma’s. Aangevuld met hun jarenlange ervaring kunnen er prachtige, realistische impressies in 3D gemaakt worden. Dit maakt hun diensten niet alleen interessant voor bedrijven (zoals makelaars en architectenbureaus), maar ook voor particulieren. 

Snellere verkoop van je woning

Als je een woning wilt verkopen, is het tegenwoordig van belang om goed beeldmateriaal te hebben. Kijkers komen pas wanneer ze geïnteresseerd zijn geraakt door de foto’s en informatie die ze via een makelaar of online hebben gevonden. Een goede interieur visualisatie kan daarin een groot verschil maken. Is je woning bijvoorbeeld al leeg, of is de inrichting gedateerd? Dan helpt het om een interieur visualisatie te laten maken, waarmee je laat zien welke potentie de ruimtes in de woning hebben. In plaats van afbeeldingen van lege kamers kun je dan ruimtelijke 3D-afbeeldingen laten zien van een huis dat af is en de interesse wekt van potentiële kopers.

Een waardevolle investering

Soms besluit men vanwege de kosten af te zien van het laten maken van een visualisatie. Dat is jammer, want een investering in een goede visualisatie verdient zich vaak terug. Het voorkomt bijvoorbeeld dat je meetfouten maakt bij het inrichten van je woonkamer. Het zorgt ervoor dat een woning eerder wordt opgemerkt op de huizenmarkt en ook eerder wordt verkocht. En het kan je klant helpen om te kiezen tussen diverse opties voor een nog te bouwen woning. Sla de stap van visualiseren dus niet over in dit proces, want op termijn kan het je veel opleveren!

Deze publicatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie