Wereldpremière Spot’70

Algemeen
Spot’70 speelt acht keer de voorstelling Volmaakt Nutteloos.
Spot’70 speelt acht keer de voorstelling Volmaakt Nutteloos. (Foto: Henk van Ommen)

WARMENHUIZEN - Afscheid van regisseur met wereldpremière Volmaakt Nutteloos. Spot’70 uit Warmenhuizen speelt acht keer de voorstelling Volmaakt Nutteloos. Deze nieuwe voorstelling is door Spot’70 zelf gemaakt onder leiding van regisseur Kitty Relleke en beleeft vrijdag 28 oktober haar première en is daarna nog te zien op 29, 30 oktober en 4, 5, 6, 11 en 12 november 2022 in het Dorpshuis in Warmenhuizen.

Alles gaat tegenwoordig steeds sneller en toch wachten wij nog evenveel als vroeger. Nederlanders wachten in hun leven gemiddeld 6 dagen en nachten voor een rood stoplicht. Spot’70 vindt het boeiende materie en zijn volop ingedoken hoe de mens invulling geeft aan de uitgerekte tijdsbeleving die ‘het grote wachten’ ons soms voorschotelt.

“De voorstelling is tot stand gekomen door te werken als een theatercollectief waarbij wij middels schrijfopdrachten en improvisaties tot dit volkomen nutteloze resultaat zijn gekomen. Wij zijn er trots op! Het is een humoristisch, filosofisch, totaal onzinnige voorstelling geworden,” aldus de leden.

Interactie

Zij spelen met de tijd, laten de klok rustig door tikken en hechten waarde aan dat wat er werkelijk toe doet, een voorstelling die smaakt als een mooie zoete herinnering, eentje om in een doosje te doen. Met deze voorstelling neemt regisseur Kitty Relleke afscheid van Spot’70, na acht jaar en evenzoveel bijzondere theaterstukken is besloten om nieuwe wegen in te slaan.

Negen acteurs in een bijzonder decor nemen het publiek mee op een reis door de wereld van het wachten. Dat gebeurt op een speelse en uitdagende manier met de nodige humor. Het publiek wordt ook betrokken bij de voorstelling. De aanvang voor de voorstellingen is 20:00 uur. De kaarten kosten 12,50 euro en kun je bestellen via www.spot70.nl