Druk theater weekend

Algemeen
Ook theater voor de kleinsten.
Ook theater voor de kleinsten. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Een druk theater weekend, dat vierde weekeinde van oktober. De vrijwilligers van Scagon De Luxe staan evenwel paraat om het publiek een  uiterst gevarieerd programma te bieden.

The Visitors ’On the move’ is te zien op zaterdag 22 oktober. Aanvang 20:15 uur en de entree bedraagt 12,50,- euro. Het brengt je muzikaal terug naar de roerige jaren 60 en 70. The Visitors voeren hun publiek probleemloos terug naar de Hippiepop en Country Rock van zestiger- en zeventiger jaren. Met de muziek van onder andere Eagles, Fleetwood Mac en Doobie Brothers, is het een feest van herkenning.

De Verjaardag van Dikkie Dik (2+) is te zien op zondag 23 oktober. De aanvang is hier 11:00 uur en de entree bedraagt voor de kids 8,50 euro en voor de volwassenen 11,50 euro. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op!  De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar ingrediënten voor een appeltaart. Er gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? De sfeer is intiem en speels.

Cabaret dubbelprogramma ’Grappige Zaken’ is te zien op zondag 23 oktober. De aanvang is 15:00 uur en de entree bedraagt 12,50 euro (CJP 7,50 euro). Niet enkel de naam van hun impresariaat, maar ’Grappige Zaken’ is ook de titel van het dubbelprogramma waarin cabaretiers Klaas Prins en Oscar Arnold ieder delen uit hun nieuwe voorstelling ’try-outen’. Klaas Prins verrast zijn publiek aldoor met zijn energieke humor en absurde wendingen. O

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl.

The Visitors ’On the move’.
Cabaretiers Klaas Prins en Oscar Arnold.